Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή τις δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού, Μαρίνας Ασλάνογλου, στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» σχετικά με το bullying που δεχόταν πάνω στη σκηνή από συμπρωταγωνιστή της, ο οποίος την έβριζε και την τσιμπούσε κατά τη διάρκεια της παράστασης, η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε μια δική της εμπειρία. 

Διαβάστε ακόμη: MadWalk 2021: Δούκισσα Νομικού, Ελένη Φουρέιρα και Ιωάννα Τούνη έκλεψαν τις εντυπώσεις

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πριν πολλά χρόνια είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση «στον αέρα» της εκπομπή της, αλλά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με συνοπτικές διαδικασίες. 

«Μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής! Δεν θέλω να σας το περιγράψω, θα σας το πω off the record. Αλλά μου έχει τύχει και έχει φάει μπουνίτσα ο άλλος. Στον αέρα, βεβαίως, πριν από πολλά χρόνια».

Συμπλήρωσε δε ότι: «Ξέρετε κάτι, είναι απόλαυση. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Το να περιμένεις μετά από δέκα, δεκαπέντε χρόνια, την ώρα που θα το πεις αυθόρμητα κιόλας χωρίς να το έχεις προγραμματίσει και χωρίς να το έχεις οργανώσει το όλο θέμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA