Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αναζητεί αγωνιωδώς τους φετινούς celebrities, που θα αναχωρήσουν τις επόμενες ημέρες με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο, και το τελευταίο όνομα που ακούστηκε για το Survivor είναι αυτό του Άρη Σοϊλέδη. Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» του Alpha, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, της Κέρκυρας, της Ομόνοιας και της Στεάουα Βουκουρεστίου δέχθηκε πρόταση από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και όλοι περιμένουν την απάντησή του.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Γιατί κανείς δεν θέλει να πάει στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του Ατζούν

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος και βρίσκεται στην Αθήνα, κάτι που έκανε τον παραγωγό του Survivor να στραφεί στην περίπτωσή του.

Είναι αθλητικός, ασχολείται πολύ με τα social media, ενώ πρόσφατα έκανε και πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και παρουσιάστρια του OPEN, Μαρία Αντωνά.

https://www.instagram.com/p/CRuMREaBuXM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με την αποκλειστική είδηση που μετέδωσε το «Happy Day», o Άρης Σοϊλέδης σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση του Ατζούν και πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε αν θα βρίσκεται τελικά στο ρόστερ των φετινών Διάσημων του Survivor. 

https://www.instagram.com/p/CGNR4q7pIQw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA