Μενού
  • Α-
  • Α+

Ονόματα ακούμε, αλλά ανακοινώσεις δεν βλέπουμε. Μιλάμε φυσικά για το Survivor και όλη αυτή την συζήτηση για το ποιοι θα είναι τελικά οι Διάσημοι, που θα βρεθούν φέτος στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου. Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης (1/12) είχαμε την πρώτη οριστική επιβεβαίωση για τον πρώτο Έλληνα celebrity, που συμφώνησε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Οι 13 προσωπικές ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν οι υποψήφιοι παίκτες

Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη, τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, για τον οποίο εδώ και μερικές γράφαμε ότι είναι κοντά σε συμφωνία με την παραγωγή του Survivor. Η είδηση της συμφωνίας του Σοϊλέδη ήρθε δια στόματος της συντρόφου του και μέλλουσας συζύγου του, Μαρίας Αντωνά, στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN.

«Ψαρεύει αυτή τη στιγμή! Κάνει προετοιμασίες για ψαροντούφεκο», είπε η συμπαρουσιάστρια της Μπέττυς Μαγγίρα και έκανε έτσι γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αυτή την εποχή είναι χωρίς ομάδα, θα βρεθεί το προσεχές διάστημα στην Καραϊβική. 

https://www.instagram.com/p/CRuMREaBuXM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ονόματα που «ακούγονται», αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση, είναι αυτά του ηθοποιού Θανάση Βισκαδουράκη, του τραγουδιστή Χρήστου Χολίδη και του Ολυμπιονίκη πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστου Βολικάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA