Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον καυγά τους, στο επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ANT1 «Αγριες Μέλισσες», τα πνεύματα ηρεμούν ανάμεσα σε Ζωή και Αιμιλία με τη δεύτερη να της προτείνει να πάρει διαζύγιο από τον Ακύλα εάν είναι τόσο δυστυχισμένη.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Ακύλας θεωρεί ότι ο Δούκας είναι ο εραστής της γυναίκας του και έρχεται «κόλαση»

Ωστόσο, η Ζωή ξέρει ότι στην πράξη κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει τόσο εύκολα. Ο Λευτέρης υπόσχεται στη μητέρα του ότι θα σταθεί στο πλευρό της και δε θα την αφήσει μόνη της παρά την παρότρυνση της Ζωής να φύγει και να ζήσει τη ζωή του.

Εν τω μεταξύ ο Ακύλας, ο οποίος είναι πλέον σίγουρος ότι η γυναίκα του τον απατά, ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση. Γνωρίζοντας πως ο εραστής της είναι ένας από τους Σεβαστούς, θα θεωρήσει πως πρόκειται για τον Δούκα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ τους. Οι καταστάσεις που θα διαμορφωθούν στα επόμενα επεισόδια, σύμφωνα με την εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό», θα είναι πολύ δυσάρεστες.

Το χειρότερο, όμως, θα είναι όταν ο Ακύλας προσπαθώντας να μάθει ποιος είναι ο εραστής της γυναίκας του, θα ανακαλύψει την αλήθεια για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Λευτέρη, τον οποίο θα ξυλοκοπήσει άγρια. 

Μετά από τον ξυλοδαρμό του ο Λευτέρης θα αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, αλλά θα σωθεί χάρη στην επέμβαση της Ζωής, η οποία θα φροντίσει να βρει προσωρινό καταφύγιο στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, οι οποίες θα τον προστατέψουν από την οργή του Ακύλα.  

Άγριες Μέλισσες, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00 στον ΑΝΤ1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA