Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο πρώτος Έλληνας διάσημος, για τον οποίο ήρθε οριστική επιβεβαίωση πως θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και θα βρεθεί στο φετινό Survivor. Λίγες ώρες αργότερα, είχαμε ακόμη μία επιβεβαίωση και αυτή τη φορά πρόκειται για τραγουδιστή. Ο λόγος για τον Βαλάντη.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο πρώτος διάσημος που συμφώνησε για το ριάλιτι επιβίωσης

Όπως ακούσαμε στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega καλημέρα», ο Βαλάντης έχει δώσει τα χέρια με την παραγωγή του Survivor και αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό, τότε θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην Καραϊβική, παίρνοντας μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Βαλάντης αποτελεί μία περίπτωση με πολλές ομοιότητες με εκείνη του Τριαντάφυλλου. Γι' αυτό και ο Ατζούν Ιλιτζαλί πιστεύει ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το φετινό «κενό» του Ντάφυ στον Άγιο Δομίνικο. Είναι 45 ετών, με μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν, ωστόσο σήμερα η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα. Μια συμμετοχή στο Survivor, όμως, είναι ικανή να τα αλλάξει όλα.

Το είδαμε να συμβαίνει και πέρυσι άλλωστε. Με την παραγωγή του φετινού Survivor να στηρίζεται περισσότερο στο κομμάτι του ριάλιτι και όχι τόσο στο αγωνιστικό μέρος, είναι αρκετά πιθανό ο Βαλάντης να λάμψει. Για να δούμε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA