Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από καιρό η Γιώτα μπόρεσε και έκλεισε το πολυπόθητο ραντεβού με τον «Bachelor» Αλέξη Παππά στο επεισόδιο της Παρασκευής (4/12) που προβλήθηκε από τον Alpha, όμως, τα πράγματα δεν πήγαν σε καμία περίπτωση όπως θα τα είχε φανταστεί.

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Το βίντεο με τον άγριο τσακωμό του Σταμάτη Γαρδέλη με τους συμπαίκτες του

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους διέκοψε η Αντζελίνα Χαλντέντα, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του περσινού κύκλου του «The Bachelor», η οποία δήλωσε πως ήρθε για να διεκδικήσει τον Αλέξη Παππά. 

Όπως ήταν αναμενόμενο η Γιώτα «τα έχασε» με τις δυο γυναίκες να λογομαχούν για την καρδιά του Αλέξη, ο οποίος, μάλιστα, ζήτησε από τη Γιώτα να τους αφήσει μόνους τους. Βέβαια, όταν έμειναν οι δυο τους, η Αντζελίνα του αποκάλυψε πως είναι εκεί για να τον βοηθήσει να επιλέξει τη σωστή κοπέλα και όχι για να τον διεκδικήσει. 

Όταν έφτασε η Γιώτα στη βίλα, ενημέρωσε τις υπόλοιπες παίκτριες για το τι συμβαίνει, οι οποίες έγιναν έξαλλες και όταν στη συνέχεια είδαν την Αντζελίνα να εισβάλλει στο σαλόνι, την υποδέχτηκαν με φαρμακερές ατάκες, τις οποίες, φυσικά, η Αντζελίνα δεν άφησε αναπάντητες.

Πάντως, η είσοδος της Αντζελίνας στο «The Bachelor» ανέβασε την τηλεθέαση του ριάλιτι του Alpha αφού στο σύνολο σημείωσε 15,6% πλησιάζοντας το «Φως στο Τούνελ» του Mega, το οποίο χθες σημείωσε 17,5%, αλλά παραδοσιακά μονοπωλεί την τηλεθέαση τα βράδια της Παρασκευής. Στο δυναμικό κοινό το «The Bachelor» συγκέντρωσε 12,7%, ενώ η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη 16,2% αντίστοιχα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA