Μενού
  • Α-
  • Α+

Διπλό το χτύπημα για το Μαθιό στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» που προβάλλεται από τον Alpha και θα αφορά και τα δύο ανοικτά μέτωπα στη ζωή του αυτή τη στιγμή: δηλαδή τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, αλλά και τη δική του παράνομη σχέση με τη Βασιλική. 

Διαβάστε ακόμη: Ευγενία Σαμαρά: Η υπερπροστατευτική μητέρα της και το spoiler που έδωσε για το «Σασμό»

Η Μαρίνα έχοντας μάθει για τις απειλές του Μαθιού στην Αργυρώ τον επισκέπτεται στο αλουμινάδικο και τον προειδοποιεί να μην ξαναπλησιάσει την κόρη της «γιατί αλλιώς θα με δεις όπως δεν το βάζει ο νους σου». Ο Μαθιός στην αρχή δείχνει να μην παίρνει τόσο στα σοβαρά τα λόγια της, αλλά η γυναίκα δεν του αφήνει περιθώρια να την αγνοήσει αφού του τονίζει ότι «δε θα ανεχτώ κανείς να απειλήσει τα παιδιά μου».

Ωστόσο, αυτό που θα «πονέσει» τον Μαθιό ακόμα περισσότερο θα είναι όταν θα συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Νικηφόρος να αποδεχτεί τη σχέση του με τη μητέρα του. 

Με αφορμή το δεύτερο γάμο της Αρχοντούλας, ο Νικηφόρος θα απορήσει με τη στάση της αφού έχουν περάσει μόλις τρία χρόνια από τότε που έχασε τον άντρα της και θεωρεί ότι το σωστό είναι να περάσει μόνη της το υπόλοιπο της ζωής της αφού της έτυχε να μείνει χήρα. 

Τόσο η κοπέλα του όσο και ο Μανώλης, ο οποίος, μάλιστα, γνωρίζει για την παράνομη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική θα προσπαθήσουν να του αλλάξουν τη γνώμη, αλλά εκείνος θα αποδειχθεί αμετακίνητος στις απόψεις του.

Ακόμα και όταν ο Μαθιός θα επικαλεστεί το ρητό του πατέρα του «ο καθένας έχει το νου του. Και δεν μας πέφτει λόγος», ελπίζοντας σε μια πιο διαλλακτική στάση του Νικηφόρου, η απάντηση του γιου της Βασιλικής δε θα του αφήσει κανένα περιθώριο: «Ε όχι δα, άμα είναι για τη μάνα μου, ας μας πέφτει και μας παραπέφτει».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA