Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε για ακόμη μία φορά για την «κόντρα» της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία την ακολουθεί μέχρι σήμερα παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει δύο χρόνια από την εποχή που οι δυο τους συμμετείχαν στην κριτική επιτροπή του GNTM του Star. 

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Καγιά: Το GNTM είναι πολύ απαιτητικό, ήμουν καμένη από την κούραση

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, «Super Κατερίνα», έδειξε πως δεν έχουν πλέον τίποτα να χωρίσουν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: 

«Έληξε η παρεξήγηση και είναι όλα ωραία. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, αληθινά την συμπαθώ και πραγματικά πιστεύω το ίδιο κι εκείνη. Όντως υπήρχε παρεξήγηση, δεν ξέρω ποιος την ξεκίνησε και γιατί ή γιατί δεν τα είπαμε ποτέ πιο πριν», είπε η Βίκυ Καγιά, η οποία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστούν στο μέλλον.

Δεν έκρυψε πως κρατάει επαφές με πολλά κορίτσια και αγόρια που έχουν λάβει συμμετοχή στο παρελθόν στο GNTM και όσο μπορεί και εφόσον τη ρωτούν, τους δίνει συμβουλές για την καριέρα τους. 

«Μέχρι και σήμερα τα συμβουλεύω, μιλάμε με όλα σχεδόν τα παιδιά κατά καιρούς. Λατρεύω τον Έντουαρντ, τον έχω μαζί μου και στο Dancing with the Stars», του οποίου την παρουσίαση ανέλαβε φέτος η Βίκυ Καγιά.

Το λαμπερό σόου προβάλλεται φέτος από το Star κάθε Κυριακή βράδυ στις 21.00, αλλά εν όψει γιορτών θα μετακομίσει τις Παρασκευές, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, το σόου θα είναι live τόσο την Παραμονή Χριστουγέννων όσο και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε εάν η αλλαγή στην ημέρα προβολής έχει να κάνει με τα όχι και τόσο καλά νούμερα τηλεθέασης του σόου και ξεκαθάρισε πως δεν είναι αυτός ο λόγος, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι και στον δεύτερο κύκλο αν και διευκρίνισε ότι είναι πολύ νωρίς για να δηλώσει οτιδήποτε σχετικό:

«Η αλλαγή ημέρας ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό, το Star γενικά δεν στέκεται στα νούμερα. Το Star στηρίζει τα προγράμματα στα οποία πιστεύει και τα αγαπάει. Γίνονται συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες, είναι πάρα πολύ νωρίς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA