Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «η Γη της Ελιάς» το βράδυ της Δευτέρας (13/12) ο Στάθης προσπαθεί να συγκεντρωθεί στην οικογένειά του και να ξεχάσει την Ιουλία, αλλά η ζήλια τον κατατρώει. Η Ιουλία, από την άλλη, αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει και να μείνει μόνη της.
Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Γιατί η Αθηνά αναγκάζεται να δώσει το μερίδιό της στον Ισίδωρο
Η Μυρτάλη ενημερώνει τη Βασιλική ότι η Αρετή υποψιάζεται την εγκυμοσύνη της κι έτσι η Βασιλική οργανώνει εσπευσμένα τη φυγή της. Το ίδιο βράδυ, αφήνει σημείωμα πως φεύγει από το σπίτι. Αλλάζει κινητό, ενημερώνει την Άννα και ξεκινά τη νέα της ζωή στην Αθήνα.
Ο Στάθης και η Αρετή δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το ξαναέσκασε η κόρη τους και υποψιάζονται πως έχει κάποιο δεσμό. Ο Γρηγόρης, ο μηχανικός που αναλαμβάνει να αποκαταστήσει τη βλάβη στο ελαιοτριβείο, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ευτυχία, γεγονός που ενοχλεί τον Αποστόλη.
«Η Γη της Ελιάς» κάθε Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο Mega.
- Μουρατίδης για θάνατο Μαζωνάκη: «Έχει κοινωνικά πλοκάμια η υπόθεση - Εξαρτήσεις που παρασύρουν τα παιδιά»
- Άρης Μουγκοπέτρος: «Όλοι να πείτε τη μ@λ@κι@ σας» - Ξέσπασε με αφορμή τον θάνατο Μαζωνάκη
- 11η Σεπτεμβρίου: Πώς μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε για πάντα ο κόσμος
- Κασιδιάρης: Τα 5 σενάρια για την επιστροφή στη Βουλή και ο «γρίφος» του Αρείου Πάγου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.