Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «Ράδιο Αρβύλα» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν, μετά και τις καταγγελίες που δέχθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με τον Αντώνη Κανάκη να ανακοινώνει πως η εκπομπή σταματά για το 2021 και θα επιστρέψει στις 10 Ιανουαρίου. Όλος αυτός ο σάλος που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες, ανάγκασε την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» να βγει κανονικά στον αέρα (αν και αρχικά είχε αποφασιστεί να μη γίνει έτσι), προκειμένου να απαντήσει στο «αν τελικά ήξερε κάτι». 

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τον έδιωξαν και από τον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό Rock Fm

Όπως ήταν λογικό, όλοι στήθηκαν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους την ώρα που ξεκίνησε το «Ράδιο Αρβύλα» με αποτέλεσμα η εκπομπή να σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης και να ξεπεράσει κάθε άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα το απόγευμα της Τρίτης (14/12). 

Πιο συγκεκριμένα, η παρέα του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1 σημείωσε 29.5% στο δυναμικό κοινό και 24.2% στο σύνολο της τηλεθέασης. Την ίδια ώρα, το σύνολο του Σασμού στο δυναμικό κοινό ήταν στο 25.6%, ενώ στο στο γενικό έφτασε το 24.6%. Παράλληλα, η Γη της Ελιάς σημείωσε 18.2% στο δυναμικό και 24.8 στο σύνολο, ενώ τέλος οι Άγριες Μέλισσες έφτασαν το 18.9% στο δυναμικό και το 20.1% στο σύνολο της τηλεθέσης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA