Το απόγευμα της Τρίτης (14/12) η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» βγήκε στον αέρα για τελευταία φορά μέσα στο 2021, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο κεντρικός παρουσιαστής της, Αντώνης Κανάκης. Μία ημέρα μετά, ο ΑΝΤ1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το μέλλον των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», μετά τα όσα έγιναν με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Διαβάστε ακόμη: Ράδιο Αρβύλα: Η τελευταία εκπομπή «γκρέμισε» Σασμό και Γη της Ελιάς από την κορυφή
Πιο συγκεκριμένα το κανάλι αναφέρει στην ανακοίνωσή του πως «Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο «διάλειμμα» των εορτών. Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη.
Οι αγαπημένες εκπομπές «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «VINYΛΙΟ» θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές».
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.