Μενού
  • Α-
  • Α+

Τίτλους τέλους έριξε το φετινό Bachelor με την Αθηνά New York να καταφέρνει να νικήσει όλες τις άλλες κοπέλες στην μάχη της διεκδίκησης του Αλέξη Παππά. Μαζί με την Άννα, η Αθηνά έφτασε στον τελικό του ριάλιτι του Alpha και τελικά πήρε το μεγάλο έπαθλο, μαζί φυσικά και με τον Εργένη.

Διαβάστε ακόμη: Bachelor: Τα λόγια του Αλέξη Παππά πριν το πρώτο φιλί είναι το απόλυτο cringe

Η Αθηνά αν και ξεκίνησε ως ένα από τα αουσάιντερ του ριάλιτι, σιγά σιγά κατάφερε να «διώξει» τις αντιπάλους της φτάνοντας μέχρι τον τελικό. Όλους αυτούς τους μήνες, πάντως, μάς έχει χαρίσει μερικές εξαιρετικές ατάκες, όπως το «κοτόπουλο μπλοκ», κάνοντας το Twitter να ξεσαλώσει. 

Είναι 26 ετών από τη Νέα Υόρκη (εξ ου και το Αθηνά New York), είναι ηθοποιός και μάλιστα διατηρεί ενεργό προφίλ στη βάση δεδομένων του IMDb. Έχει συμμετάσχει σε εννέα ταινίες μικρού μήκους ενώ έχει πει πως «μια μέρα θα γίνω τόσο γνωστή όσο η Αντζελίνα Τζολί». 

Όπως έλεγε στο βιογραφικό της όταν μπήκε στο Bachelor, είναι Fitness Influencer, ενώ θέλει να παντρευτεί Έλληνα. Λατρεύει τους ελληνικούς χορούς και θέλει ο σύντροφος της να ξέρει να χορεύει ζεϊμπέκικο και νησιώτικα.

Έχει τεράστια αδυναμία στην ελληνική φέτα. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς φέτα. Πιστεύει πολύ στο Θεό και ονειρεύεται μια μέρα να αποκτήσει τη δική της οικογένεια και να μείνει για πάντα στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει. Θέλει ο Bachelor να έχει μπράτσα, καλή καρδιά και να μην είναι τσιγγούνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA