Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να πάρει θέση μέσα από τον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» για το σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες γύρω από τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο, μετά την πρώτη καταγγελία πρώην συντρόφου του για διαρροή ροζ βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο εδώλιο τον Φεβρουάριο - Ξέσπασε ο θείος του για τους «υποκριτές»

Η Σίσσυ Χρηστίδου έδειξε τη στήριξή της στον Αντώνη Κανάκη για τη στάση που κράτησε μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα αντανακλαστικά του ήταν «παραδειγματικά».

«Κι εμένα με σόκαρε προσωπικά η υπόθεση. Δεν τον ξέρω τον Στάθη. Τον Αντώνη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και το θεωρώ άδικο. Το να ασχολούμαστε με αυτό μου φαίνεται παράλογο. Όχι, ο άνθρωπος δεν φαίνεται. Εγώ δεν θα μπορούσα να το υποψιαστώ αυτό. Εδώ μιλάμε πως υπάρχουν 50 γυναίκες σε αυτά τα βίντεο. Πού είναι αυτές οι 50 γυναίκες;

Γιατί ασχολούμαστε με τον Αντώνη. Τα αντανακλαστικά του Αντώνη ήταν παραδειγματικά. Το θέμα έσκασε στα social media λίγο πριν και το βράδυ το εξέθεσε μόνος του. Καμία εκπομπή δεν θα έβγαινε να το κάνει αυτό. Αν δεν έρθει το ίδιο το θύμα να το πει, δεν μπορεί να το παίξει καμιά εκπομπή από τα social media γιατί είναι μηνύσιμα όλα αυτά.

Ο Αντώνης έδωσε όνομα σε όλο αυτό. Κι εγώ ήμουν σίγουρη για πάρα πολλούς ανθρώπους και η ζωή με έμαθε ότι μόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό μπορείς να είσαι σίγουρος, ούτε για τα παιδιά σου. Θεωρώ ότι ο εστιασμός είναι λάθος. Ο Αντώνης έκανε αυτό που έπρεπε. Μπορεί δίπλα σου άνθρωποι υπεράνω υποψίας να κάνουν πράγματα. Όπως τον έβλεπα στην εκπομπή μου φαινόταν συμπαθέστατος, δεν φαινόταν τίποτα», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA