Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι μόλις 16 ετών. Με τη φωνή της, όμως, όλους αυτούς τους μήνες κατάφερε να καθηλώσει τους κριτές του The Voice, αλλά και το κοινό που ψήφιζε από το σπίτι. Ο λόγος για την Άννα Αργυρού, τη μεγάλη φετινή νικήτρια του σόου του ΣΚΑΪ. 

Διαβάστε ακόμη: The Voice: Το πιο γρήγορο γύρισμα καρέκλας στην ιστορία του σόου έγινε στην Ελλάδα

Η Άννα Αργυρού ήταν το φαβορί από την αρχή του τελικού. Η εμφάνισή της στο τελευταίο Live των Cross Battles, άλλωστε, όταν και είχε συγκεντρώσει το εκπληκτικό ποσοστό του 82% από το τηλεοπτικό κοινό, είχε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη για την παίκτρια της ομάδας του Σάκη Ρουβά. Η νεαρή ερμήνευσε τότε το «Ain’t no other man» της Aguilera, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές. 

Στον τελικό του The Voice την Κυριακή (19/12) τραγούδησε αρχικά το «Hurt» ξανά από τη Κριστίνα Αγκιλέρα, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους coaches του σόου.

Το δεύτερο κομμάτι που επέλεξε στη συνέχεια η Άννα Αργυρού ήταν το «Easy One Me» της Αντέλ, με τον Σάκη Ρουβά να την καταχειροκροτεί. 

Όταν το διαγωνιστικό μέρος του The Voice έφτανε προς το τέλος του και η Άννα Αργυρού είχε ήδη βγάλει εκτός τους Δημήτρη Κανάκη, Ηλιάνα Αλεξάνδρου, Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου, Ελένη Ολυμπίου, Γιώργο Γλυκοκόκκαλο και Γιώργο Πάττα, μένοντας μόνο με τον συμπαίκτη της στην ομάδα του Σάκη, Ανδρέα Μηλιώτη, τραγούδησε επίσης εξαιρετικά το «Stone Cold» της Ντέμι Λοβάτο.

Έτσι, φτάνοντας λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα στην ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό, η Άννα Αργυρού άκουσε το όνομά της, κατακτώντας την κορυφή του φετινού The Voice και το χρυσό συμβόλαιο με την Minos EMI Universal.

Ποια είναι η 16χρονη Άννα Αργυρού που κέρδισε το The Voice

Η 16χρονη Άννα είναι μαθήτρια της Β' Λυκείου και αν και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γλυφάδα, κατάγεται από την Κρήτη. Εδώ και τέσσερα χρόνια κάνει μαθήματα φωνητικής, ενώ ταυτόχρονα παίζει πιάνο και κιθάρα. Από τα blinds οι κριτές είχαν δώσει μάχη για να την πάρουν στην ομάδα τους με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να λέει πως «ήταν ό,τι καλύτερο έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια» και σύμφωνα με την Έλενα Παπαρίζου «ακριβώς σε δέκα χρόνια από σήμερα θα είμαστε περήφανοι που έχουμε μια τέτοια ερμηνεύτρια».

Πάντως, αξίζει να αναφερθούμε και στα δύο μεγάλα highlights της βραδιάς που δεν ήταν άλλα από τα ντουέτα των Ρουβά-Αργυρού και Παπαρίζου-Μουζουράκη.

Οι κριτές του The Voice το διασκέδασαν με την ψυχή τους και έκαναν το Twitter να τους αποθεώσει.

https://twitter.com/u_amaryllis/status/1472707592979980288?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/marrie_qrie/status/1472706291864903680?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/delfini31/status/1472706467769851910?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/tsatasso/status/1472706894330540032?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/stefanosg24/status/1472706909773967367?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA