Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με την ομάδα των Μαχητών να έχει ήδη αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/12) και την ομάδα των Διασήμων να ακολουθεί τα ξημερώματα της Τρίτης (21/12).

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Γιώργος Πιλίδης είναι ο 12ος παίκτης στην ομάδα των Διασήμων

Οι Διάσημοι έφτασαν στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά τις 03.30 π.μ. και είχαν εντολή να μην κάνουν κάποιες δηλώσεις στις κάμερες, ενώ έπρεπε πάλι να φορούν καπέλο, σκουφιά, μάσκες ή και γυαλιά προκειμένου να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Αφότου πέρασαν τον έλεγχο, κάποιοι παίκτες γύρισαν και χαιρέτησαν τις κάμερες, σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, Happy Day, ενώ δηλώσεις έκανε μόνο ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ο οποίος θα πετάξει με άλλη πτήση για Άγιο Δομίνικο. 

Πάντως παρά την άκρα μυστικότητα, οι κάμερες εντόπισαν το Βαλάντη, το Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Μυριέλλα Κουρεντή, τον Απόστολο Ρουβά, τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA