Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αγαπημένες Κάτια Δανδουλάκη και Κατιάνα Μπαλανίκα έχουν διαγράψει τη δική τους μοναδική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση και αν μη τι άλλο αποδεικνύουν πως αληθινές φιλίες μπορεί να υπάρξουν και στον ανταγωνιστικό χώρο του θεάματος. 

Διαβάστε ακόμη: Κατιάνα Μπαλανίκα: «Εγώ θέλω, οι άλλοι θέλουν;» - Αποκάλυψε την ηλικία της και γιατί λείπει από την τηλεόραση

Παρότι γνωρίζονται από τα χρόνια του σχολείου και ήταν φίλες, έπαιξαν μαζί στο θέατρο για πρώτη φορά στο έργο «Παρακαλώ ας μείνει μεταξύ μας» (2007-2009) στο Θεάτρο Κάτια Δανδουλάκη και εκεί δέθηκαν πραγματικά. 

«Όταν παίξαμε στο θέατρο, μας ένωσαν οι δυσκολίες, αντιξοότητες, δεν κάναμε πίσω και νιώσαμε σα να ξέραμε από πάντα η μία την άλλη. Είμαστε διαφορετικές, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, δε θα αλλάξεις τον άλλο», είπαν και οι δύο στην εκπομπή του Mega, Mega Stories. 

«Η φιλία είναι ιερό και μπορεί να σε κρατήσει μια ολόκληρη ζωή μετά από πόνους, έχεις τους φίλους σου, τους έχεις για πάντα», είπε η Κάτια Δανδουλάκη, συμπληρώνοντας πως «ο μόνος τρόπος να κάνεις καλό στον άλλο είναι να του πεις τη σκληρή αλήθεια».

«Αν δεν πεις την αλήθεια στο φίλο σου ακόμα και αν είναι σκληρή, τι νόημα έχει; Τι να πεις; Ψέματα; Δεν τον αγαπάς», συμπλήρωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία εξήγησε ποια είναι τα στοιχεία που θαυμάζει στην Κάτια Δανδουλάκη.

«Θαυμάζω την τόλμη, την ψυχραιμία την αγάπη με την οποία σε αγκαλιάζει και ότι είναι αυστηρή με τους ανθρώπους που πρέπει να είναι και το κάνει με μια λέξη της μόνο, αυτό αρκεί». 

Με τη σειρά της η Κάτια Δανδουλάκη είπε πως «η Κατιάνα είναι γεμάτη αγάπη. Ο μεγαλύτερος θησαυρός που μπορεί να δώσει είναι η σταθερότητα του συναισθήματος και της αγάπης της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA