Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Survivor στις 26 Δεκεμβρίου η Βάνα Μπάρμπα ρωτήθηκε εάν θα συμμετείχε ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και η απάντησή της δεν άφησε κανένα περιθώριο συζήτησης.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αναχώρησαν οι Διάσημοι και ο Γιώργος Λιανός για Άγιο Δομίνικο

Η αγαπημένη ηθοποιός ξεκαθάρισε πως όχι μόνο δε θα πήγαινε στο Survivor, αλλά γενικότερα δε θα ήθελε να συμμετέχει σε τουρκική παραγωγή αφού η Τουρκία είναι μία χώρα εχθρική απέναντι στην Ελλάδα.

«Ό,τι ψυχαγωγείται ο κόσμος, είμαι υπέρ», είπε η Βάνα Μπάρμπα και τόνισε πως «εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι όταν έχουμε Τούρκους παραγωγούς στην πατρίδα μου. Γιατί δεν έχουμε αντίστοιχα Έλληνες παραγωγούς στην Τουρκία; Αυτό με ενοχλεί λίγο. Με ενδιαφέρει ό,τι είναι ελληνικό, Έλληνες παραγωγοί, Έλληνες ηθοποιοί, Έλληνες καλλιτέχνες, ελληνικές παραγωγές».

Συνέχισε δε λέγοντας ότι «δεν θα πήγαινα ποτέ στην Acun Medya. Σαν Ελληνίδα με ενοχλεί βαθιά», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα και εξήγησε το λόγο:

«Όταν μία χώρα είναι εχθρική απέναντι στη δική μου, έχει ένα προφίλ γεμάτο εχθρικότητα απέναντί μας, δεν θέλω να συνεργάζομαι μαζί της. Συνεργάστηκα με Ιταλούς, κάναμε ταινίες, μια χαρά. Όταν είναι χώρα θετικά προσκείμενη στην πατρίδα μας, όλα είναι καλά. Όταν κάτι πειράζει τον τόπο μου, δεν τους θέλω στα πόδια μας. Δεν τους θέλω μέσα σε εμάς. Για μένα αυτός είναι πατριωτισμός, να δουλεύουν μόνο ελληνικά χέρια, ελληνικές παραγωγές και ξένες εφόσον πραγματικά στηρίζουν την πατρίδα μας». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA