Μενού
  • Α-
  • Α+

Η παράσταση «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» όπου πρωταγωνιστεί ο Παύλος Χαϊκάλης έκανε πρεμιέρα στην Κύπρο και πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για δέκα μόνο θεατές με τον γνωστό ηθοποιό να ξεσπά στον αέρα της Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου και να λέει μεταξύ άλλων «ένα χρόνο τώρα, με έχουν βάλει κάτω με τσακίζουν».

Διαβάστε ακόμη: Παύλος Χαϊκάλης: Πρεμιέρα σε άδειο θέατρο - Μετρημένοι στα δάκτυλα οι θεατές

Αναλυτικά, ο Παύλος Χαϊκάλης είπε:

«Σας έχω στείλει πλάνα για να αποδειχθεί το ψευδές του πράματος. Στις 23 Δεκεμβρίου ήρθε συνεργείο του ΑΝΤ1 για να τραβήξει πλάνα, επειδή όμως κάναμε γενική δοκιμή, ο παραγωγός είπε πως θα τους στείλει εκείνος τα πλάνα. Τα βίντεο λοιπόν, ήταν χωρίς κοινό γιατί ήταν γενική δοκιμή. Αυτά πήρε μετά ο ΑΝΤ1 και τα παρουσίασε σαν να είναι από την πρεμιέρα σε ένα άδειο θέατρο.

Η παράσταση ήταν 7 η ώρα και το συνεργείο ήρθε στις 8 και βγάζει τους 10 τελευταίους θεατές που έμπαιναν μέσα, ρωτώντας τους, μάλιστα, για ποιους καλλιτέχνες ήρθαν να δουν την παράσταση. Εδώ μιλάμε για εμμονές. Εμένα με χτυπάνε ένα χρόνο τώρα, με έχουν βάλει κάτω με τσακίζουν. Το να παίζεις με το ψωμί συναδέλφων είναι ό,τι χειρότερο», τόνισε ο Παύλος Χαϊκάλης και συμπλήρωσε:

«Την πρώτη μέρα κόψαμε 149 εισιτήρια, ενώ τη δεύτερη 239. Κανείς δεν προσμετρά το τι γίνεται στην Κύπρο με τον κορονοϊό, που ο κόσμος φοβάται. Πάμε να χτυπήσουμε ότι το κοινό γύρισε την πλάτη στον Χαϊκάλη. Γιατί να μου γυρίσει την πλάτη; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχετε ακούσει μια κουβέντα και την έχετε υιοθετήσει. Ψάξατε να βρείτε τι είναι από πίσω από αυτό; Όσοι κατάλαβαν το "άντρας παλιάς κοπής" το κατάλαβαν, δεν θα απολογηθώ για αυτό.

«Έχετε διαμορφώσει μια άποψη την οποία την έχετε βάλει στο κεφάλι σας, ότι αυτό που είπαν οι καταγγέλλουσες είναι μια αλήθεια. Για αυτό τις έχω καλέσει στα δικαστήρια και έχω κάνει μήνυση. Δεν αντέχω άλλο. Εγώ παίζω με την ψυχή μου, πλέον έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου, να ακούω την Κατερίνα να πιστεύει δύο κυρίες. 40 χρόνια τώρα δεν έχω δώσει δικαίωμα και υιοθετήθηκε μια κουβέντα. Συνάδελφος που έχει βρεθεί στην εκπομπή σου έχει αφήσει άνθρωπο χωρίς δουλειά.

Είμαι παράπλευρη απώλεια του metoo. Έχετε διαμορφώσει μια άποψη ότι ο Χαϊκάλης πρέπει να φύγει, όταν κανείς δεν ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί. Πάρτε το σωματείο να δείτε. Κάνετε λαϊκά δικαστήρια. Δεν μπορώ να το αντέξω, ψυχολογικά υποφέρω. Μάχομαι και πάω να κάνω μια δουλειά στην Κύπρο, γιατί εκεί είχα πρόταση και ξαφνικά πέφτουν όλοι πάνω μου για να με κλείσουν. Με ποιον να παλέψω; Που είναι η αλήθεια; Όταν λέει ασύστολα ψέματα το άλλο κανάλι; Είμαι στο ίδιο κανάλι με άλλους τώρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA