Η Αγγελική Ηλιάδη συνεχίζει να ερωτοτροπεί με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, την ώρα που εκτός «Φάρμας» δέχεται τη μήνη των συγγενών του πρώην δολοφονημένου συζύγου της, Μπάμπη Λαζαρίδη. Την ίδια ώρα, η τραγουδίστρια μιλώντας σχετικά για την έλξη της προς τον γυμναστή, είπε ότι κάποιοι δεν το έχουν πάρει με καλό μάτι.
Διαβάστε ακόμη: Φάρμα - Η Αγγελική Ηλιάδη απαντά για τα φιλιά στο κρεβάτι: Ό,τι γουστάρω, το κάνω
«Δεν τους έχω ψυχολογήσει ακόμη πώς μας βλέπουν με τον Γρηγόρη. Εχει πέσει στην αντίληψή μου μια μικρή ζήλια. Μέσα σου μπορεί να σε πειράζει που ο άλλος έχει βρει ένα φλερτ μέσα στο παιχνίδι και υπάρχει αυτή η συντροφιά και όλο αυτό το πολύ όμορφο. Εχω πιάσει κάποια βλέμματα λίγο στραβά για να είμαι ειλικρινής, δεν θα πω ονόματα, αλλά βλέπω και άτομα που χαίρονται» ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.
Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, η τραγουδίστρια και ο γυμναστής απολαμβάνουν ο ένας την αγκαλιά του άλλου ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και δέχονται πειράγματα από τους συμπαίκτες τους.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.