Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βαλάντης αποτελεί αναμφίβολα το πρόσωπο του Survivor μέχρι στιγμής. Έχει καταφέρει με την συμπεριφορά του στους στίβους μάχης, αλλά και στην καλύβα να συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του, να αυξήσει τα νεύρα των συμπαικτών και των αντιπάλων του, αλλά και να κάνει τους χρήστες του Twitter να ασχολούνται (κυρίως αρνητικά) μαζί του. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Στατιστικά: Ο καλύτερος Διάσημος μέχρι στιγμής δεν είναι αυτός που περιμένεις

Τι άλλο έχει καταφέρει ο Βαλάντης με την φετινή του παρουσία στο Survivor; Nα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για τον χειρότερο αγωνιστικά παίκτη που είδαμε ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης. Έναν τίτλο, τον οποίο τουλάχιστον όσον αφορά τον περσινό κύκλο, τον είχε «καπαρώσει» η Ανθή Σαλαγκούδη

Η δημοσιογράφος είχε δεχθεί δεκάδες αρνητικά σχόλια για τις αθλητικές της επιδόσεις, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απορούσαν για το γεγονός ότι καταφέρνει να μένει στο παιχνίδι, παρά τις συνεχόμενες ήττες που έφερνε στην ομάδα της. Πιο συγκεκριμένα, η Σαλαγκούδη πέρυσι αγωνίστηκε συνολικά σε 42 παιχνίδια κερδίζοντας μόλις τα 8, με το ποσοστό νικών της να είναι στο 19%. Κάπου εδώ να πούμε ότι το αντίστοιχο ποσοστό του Τριαντάφυλλου (που επίσης δέχθηκε κράξιμο για την απόδοσή του) ήταν στο 22.9%.

https://twitter.com/SurvivorStatis1/status/1478116018954383365?ref_src=twsrc^tfw

Σας φαίνονται μικρά τα ποσοστά των δύο παικτών; Να δούμε, όμως, και του Βαλάντη στο φετινό Survivor. Ο τραγουδιστής, λοιπόν, μέχρι στιγμής έχει σημειώσει μόλις μία νίκη σε έξι αγώνες, κάτι που σημαίνει πως το ποσοστό του είναι στο 16% και είναι το χαμηλότερο που έχουμε δει στην ιστορία του Survivor.

Θα το βελτιώσει; Με αυτή την εικόνα που μας έχει δείξει, μάλλον δύσκολο. Ταυτόχρονα, οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, ολοένα και αυξάνονται. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA