Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε ξαφνικά από το Survivor. Η απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς οφείλεται, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, σε προσωπικούς λόγους που προϋπήρχαν του Surviror. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Βαλάντης ζήτησε συγγνώμη από τη Μυριέλλα Κουρεντή

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε για την εξέλιξη αυτή στο Survivor, καθώς ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είχε αφήσει τον ρόλο του στη θεατρική παράσταση «Σκρουτζ», για να πάει στον Αγιο Δομίνικο για το ριάλιτι επιβίωσης, γεγονός που τότε είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

«Εξαναγκάζομαι να βλέπω κάτι που με θλίβει, όσο περιμένω για να βγω στις εκπομπές. Δεν θέλω να βλέπω το Survivor, με θλίβει το γεγονός. Ο Γιάννης είναι καταπληκτικό παιδί. Ούτε χαίρομαι, ούτε λυπάμαι που έφυγε. Τον είχα προειδοποιήσει να μην πάει, να μην αφήσει τον ρόλο του στο Σκρουτζ. Επειδή δικαιώνομαι μέσω αυτού γιατί να χαρώ;» δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας και σε ερώτηση για το αν θα τον ξαναπάρουν στην παράσταση, απάντησε: «Εγώ δεν είμαι θιασάρχης που βάζω και βγάζω ανθρώπους. Δεν γίνεται να γυρίσει στην παράσταση. Λυπάμαι να βλέπω τους ηθοποιούς να τσακώνονται και να βρίζονται. Δεν τους βοηθάει αυτό».

Πάντως, και η Βάσια Τριφύλλη, μιλώντας στο MEGA, χαρακτήρισε «κατάπτυστους» τους ηθοποιούς που φεύγουν από τις παραστάσεις που συμμετέχουν για να ενταχθούν σε ριάλιτι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA