Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από αρκετές μέρες οι Διάσημοι απέσπασαν τη νίκη στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (08/01) νικώντας τους Μαχητές με 10-7 στο αγώνισμα επάθλου. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Γιάννης Χατζηγεωργίου: Επέστρεψε στην Ελλάδα - Η άφιξη στο αεροδρόμιο και το «καρφί» μέσω Instagram

Το βράδυ της Κυριακής (09/01) Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν σκληρή μάχη για την ασυλία με τους Διασήμους να θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς και στο αγώνισμα ασυλίας, ενώ και οι Μαχητές δε θέλουν να ηττηθούν πάλι.

Σύμφωνα με τα spoiler, οι Μαχητές είναι αυτοί που τελικά, θα νικήσουν, αναγκάζοντας τους Διασήμους να ψηφίσουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Βέβαια, βάσει του τρέιλερ, αυτή δε θα είναι η μόνη «έγνοια» στην ομάδα των Διασήμων, αφού το on camera φιλί που θα ανταλλάξουν στο στόμα Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης στο τέλος του αγωνίσματος θα προκαλέσει την άσχημη αντίδραση του Βαλάντη και ντόμινο αντιδράσεων από τους συμπαίκτες του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA