Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μυριέλλα Κουρεντή... λύγισε από το ασφυκτικό πρέσινγκ του Γιώργου Κατσαούνη και φάνηκε να ενδίδει στον έρωτά του, καθώς οι δυο τους ήταν αγκαλιασμένοι στο χθεσινό (9/1) επεισόδιο στην πισίνα κι αντάλλασσαν καυτά φιλιά, τα οποία εξόργισαν τόσο τους παίκτες του Survivor στον Αγιο Δομίνικο, όσο και το «δικαστήριο» του Twitter που απασφάλισε, κυρίως κατά της ηθοποιού, η οποία έχει και σχέση εκτός παιχνιδιού.

Διαβάστε ακόμη: 

Η ίδια πάντως, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει τον αγρότη ως κάτι εφήμερο, καθώς δηλώνει ερωτευμένη με τον σύντροφό της εκτός παιχνιδιού, John Lygnos. Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η γνωστή ηθοποιός θα αναφερθεί στον σύντροφό της και με δάκρυα στα μάτια θα πει «Μυριέλλα και John forever»..

«Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John. Οταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι... Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο. Οσο μακριά κι αν είμαι τον νιώθω. Μυριέλλα and John forever» αναφέρει χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor.

Ο Γιώργος Κατσαούνης πάντως, το ζει με τον δικό του τρόπο και στο ίδιο τρέιλερ λέει στην κάμερα: «Δεν ζήτησα να ερωτευτώ, ερωτεύτηκα. Είναι στην καρδιά μου δεν είναι στο χέρι μου. Μακάρι να ήταν στο χέρι μου να μην το κάνω αυτό, αλλά τι να κάνω που ερωτεύτηκα; Δεν το μετανιώνω...» λέει ο αγρότης του Survivor.

Την ίδια ώρα, οι συμπαίκτες της, δεν πτοούνται και συνεχίζουν να της τα... χώνουν. «Η Μυριέλλα έχει αναφερθεί πολλές φορές στη σχέση που έχει με ένα παιδί εκτός παιχνιδιού. Δεν καταλαβαίνει ότι εκτίθεται» λέει η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA