Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλα για όλα τα παίζει φέτος ο Ατζούν Ιλιτζαλί, προκειμένου να κάνει τον κόσμο να πιστέψει ξανά στο πρότζεκτ που λέγεται Survivor. Έτσι, μετά την αντικατάσταση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, που αποχώρησε οικειοθελώς, από τον Άρη Σοϊλέδη, βάζει στο ριάλιτι επιβίωσης και την Κάτια Ταραμπάνκο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Άρης Σοϊλέδης, ο νέος Διάσημος που μπαίνει άμεσα στο παιχνίδι

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Happy Day», λοιπόν, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έχει πάρει ήδη το αεροπλάνο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο και θα τη δούμε άμεσα να έχει τη δεύτερη ευκαιρία της στο Survivor.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν από τους πρώτους παίκτες που είδαμε να αγωνίζονται στους στίβους μάχης στον περσινό κύκλο του Survivor, όμως, το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρούσε την οδήγησε σε οικειοθελή αποχώρηση. Βέβαια, μέχρι και την αποχώρησή της η Κάτια είχε καταφέρει να γίνει η αγαπημένη παίκτρια του κοινού, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Φέτος, ίσως καταφέρει να δικαιώσει όσους την πίστεψαν πριν από ένα χρόνο. Κάνοντας μια βόλτα στο Instagram της τώρα, πετύχαμε και μια φωτογραφία που «αποκαλύπτει» πως ετοιμάζεται για την περιπέτεια του Survivor. Βλέπετε, η Κάτια Ταραμπάνκο ανέβασε το απόγευμα της Κυριακής σε Instagram Story ένα τυλιχτό σουβλάκι, ένα έδεσμα που σίγουρα θα της λείψει στον Άγιο Δομίνικο.

Αν δεν είναι αυτό στοιχείο ότι μπαίνει στο Survivor, τότε τι είναι;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA