Μενού
  • Α-
  • Α+

Tο MasterChef 6 κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (10/1) στις 21.00 με τους τρεις κριτές, Λεωνίδα ΚουτσόπουλοΠάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά να δηλώνουν πανέτοιμοι για μία ακόμη σεζόν του πρωτότυπου, παγκόσμιου τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής. Για μια ακόμη φορά θα δούμε τις auditions στα πρώτα επεισόδια, όμως, φέτος θα υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή. 

Διαβάστε ακόμη: MasterChef - Πρεμιέρα: Τα πρώτα πλάνα από τη νέα σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής

Όπως γνωρίζουμε από τα προηγούμενα χρόνια, ένας ένας οι υποψήφιοι παίκτες θα βρεθούν σε μια κουζίνα μπροστά από τους κριτές του MasterChef, προσπαθώντας να τους εντυπωσιάσουν με τα πιάτα τους. Για να προκριθούν στην επόμενη φάση και να πάρουν την λευκή ποδιά, θα πρέπει να πάρουν τουλάχιστον δύο «ναι» από τους κριτές.

Φέτος, στην εξίσωση μπαίνει ακόμη ένας κανονισμός. Κι αυτός έχει να κάνει με τρεις χρυσές καρφίτσες, τις οποίες θα έχουν στα χέρια τους οι κριτές (μία ο καθένας) και τις οποίες μπορούν να δώσουν στους παίκτες που πραγματικά θα τους ενθουσιάσουν. 

Όποιος παίκτης πάρει κάποιο golden pin από κριτή του MasterChef θα προκριθεί απευθείας στο σπίτι του παιχνιδιού και δεν θα έχει κανένα άγχος για τη συνέχεια των auditions. 

«Έχουμε ενθουσιαστεί πάρα πολύ. Περιμένουμε και εμείς να δούμε τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και τα πράγματα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σίγουρα. Έχουμε μία αλλαγή που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρονιά. Το golden pin είναι αυτό που θα περάσει στο σπίτι κατευθείαν κάποιον παίκτη που θα κρίνουμε εμείς και έχουμε τρία δικαιώματα, ένα ο καθένας μας» σημείωσε ο Πάνος Ιωαννίδης στην εκπομπή «Breakfast@Star».

«Είναι πολύ σημαντικό. Σου δίνει το πλεονέκτημα να μπορείς να παρακολουθήσεις τους άλλους και παράλληλα να ξεκουράζεσαι μέχρι να ξεκινήσει η μαρτυρική μάχη μέσα στο πλατό» συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA