Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ανοδική πορεία βρίσκονται τα νούμερα του φετινού Survivor τις τελευταίες ημέρες και σε αυτό φυσικά έχει βοηθήσει αρκετά το love story, που έχει «γεννηθεί» στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή των Διασήμων και του Γιώργου Κατσαούνη των Μαχητών. Φυσικά, το έξτρα «αλατοπίπερο» σε αυτή τη «σχέση» δίνει ο «σύντροφος» της ηθοποιού, John Lygnos, ο οποίος υποτίθεται ότι βρίσκεται στην Αθήνα και την περιμένει να γυρίσει. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor trailer - Γιώργος Κατσαούνης: Στο στόχαστρο των Μαχητών - «Η ομάδα μου ζηλεύει και βγάζει άλλα χούγια»

Οι πληροφορίες της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του OPEN, βέβαια, φέρνουν τα πάνω κάτω σε όλη αυτή την ιστορία έρωτα μεταξύ Άγιο Δομίνικου και Αθήνας. Κι αυτό γιατί όπως ακούσαμε, η τελευταία σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή πριν το Survivor δεν ήταν με τον John Lygnos, αλλά με έναν άλλο άντρα, τον οποίο γνώρισε σε περιοδεία της καλοκαιρινής της παράστασης. 

Όταν, λοιπόν, η Μυριέλλα είχε ανέβει στις Σέρρες με τον θίασο της παράστασης «Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω», στα τέλη του Ιουνίου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Profile», του οποίου εκδότης είναι ο Σερραίος δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Πεταλωτής. 

Οι δυο τους άρχισαν να φλερτάρουν και ξεκίνησε έτσι μια σχέση, η οποία κράτησε μέχρι τα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη, με την απόσταση να τους χωρίζει, αλλά τους δυο τους να κρατούν εξαιρετικές σχέσεις. 

https://www.instagram.com/p/BmsnFCwhGW0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παράλληλα, το καλοκαίρι ο συνεργάτης της Μυριέλλας Κουρεντή, John Lygnos έλειπε στο εξωτερικό, αλλά και στην Σαντορίνη, χωρίς να βρίσκεται μαζί με την ηθοποιό. Και κάπως έτσι, φτάνουμε στο σήμερα και την «κουλ» στάση του μουσικού, στα όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN, Μυριέλλα και John είχαν σχέση πριν από ενάμιση χρόνο και συγκατοικούσαν, ενώ δεν είναι μαζί από τον περασμένο Μάιο.

Τι θα μπορούσε τώρα να δώσει έξτρα ενδιαφέρον στο Survivor και να κάνει τα νούμερα της παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί να ανέβουν κι άλλο; Η είσοδος κάποιου εκ των δύο στο ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, ο Lygnos πιθανότατα θα εμφανιστεί στο Survivor, αλλά μέσω κάποιου επάθλου επικοινωνίας, στέλνοντας μήνυμα στη Μυριέλλα, ενώ την ίδια ώρα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τον Πεταλωτή να μπαίνει στο παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/CXgm-nwI4zC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα σενάριο που θυμίζει αρκετά εκείνο του περσινού Survivor, όταν ο Σάκης Κατσούλης, πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, «ρίχτηκε» στην αρένα μαζί με την Χριστίνα Κεφαλά, με την οποία είχε κάνει επίσης σχέση στο παρελθόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA