Μενού
  • Α-
  • Α+

Τόσο κοντά και τόσο μακριά θα είναι η Μυριέλλα Κουρεντή που συμμετέχει στο Survivor 5 και ο πρώην της δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Πεταλωτής, αφού σύμφωνα με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open ο δεύτερος ταξίδεψε την Τετάρτη (12/01) για τον Άγιο Δομίνικο. 

Διαβάστε ακόμη: Μυριέλλα Κουρεντή: Ποιος John Lygnos; Αυτή είναι η τελευταία της σχέση πριν το Survivor

Και επειδή η πρώτη σκέψη που θα κάνει κάποιος είναι ότι θα μπει στο Survivor για να «ταράξει τα νερά», η εκπομπή ήρθε σε επαφή μαζί του και κατέρριψε οποιαδήποτε τέτοια θεωρία. 

Η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος παρακολουθούσε πέρσι το Survivor και του άρεσε πολύ το μέρος και έτσι θέλησε να το επισκεφτεί, έχοντας βγάλει εισιτήρια από το Σεπτέμβριο πολύ πριν η Μυριέλλα Κουρεντή δεχθεί πρόταση για να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. 

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής δήλωσε σε συνεργάτη της εκπομπής πως και ο ίδιος θέλει να τελειώσει το όλο θέμα του συσχετισμού του με το Survivor και με τη Μυριέλλα Κουρεντή γιατί είναι κάτι το οποίο ανήκει στο παρελθόν. 

Πάντως, στην εκπομπή ειπώθηκε πως μετά το έπαθλο επικοινωνίας που δόθηκε στους παίκτες και δεδομένου ότι η παραγωγή φέτος είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για όλα, υπάρχει πρόθεση προσεχώς να επιλεγούν συγγενικά πρόσωπα από κάποιους παίκτες, τα οποία θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και θα συναντηθούν μαζί τους για λίγα λεπτά.

Μένει να δούμε στα επόμενα επεισόδια εάν θα υλοποιηθεί η παραπάνω ιδέα, αλλά το σίγουρο είναι ότι εάν συμβεί κάτι τέτοιο, η τηλεθέαση μάλλον θα χτυπήσει κόκκινο.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA