Μενού
  • Α-
  • Α+

Γεια χαρά σε όλους και καλώς ήρθατε στη νέα στήλη του Reader.gr. Στο Τηλεκοντρόλ θα ασχολούμαστε καθημερινά με τα όσα ακούσαμε, είδαμε ή μάθαμε γύρω από την τηλεόραση και τη showbiz και όπως καταλαβαίνετε δεν θα αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω. Ας ξεκινήσουμε...

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Μυριέλλα Κουρεντή: Ο πρώην της ταξίδεψε για Άγιο Δομίνικο

Τα νέα πρόσωπα και οι ρήτρες του Survivor

To ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αρχίζει και παίρνει τα πάνω του το τελευταίο διάστημα και σε αυτό φυσικά έχει βοηθήσει το love story, που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη. Όπως ακούσαμε, λοιπόν, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι έχει αποφασίσει να δημιουργήσει άλλη μία ίντριγκα στο νησί, ρίχνοντας στο παιχνίδι τον πρώην σύντροφο της Μαχήτριας, Πελαγίας Καζολέα, τον Γιώργο Κακαβάκη.

Δεν είναι μόνο αυτός, όμως, στη λίστα των παικτών που θα μπουν στο παιχνίδι. Φήμες λένε πως σε αυτή βρίσκονται τόσο ο τραγουδιστής Στέλιος Λεγάκης, όσο και η πανέμορφη τραγουδίστρια της Panik, Ανδρομάχη Δημητροπούλου.

https://www.instagram.com/p/CYSJVmXKccA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιο άλλο θέμα έχει «σκάσει» τις τελευταίες ώρες γύρω από το ριάλιτι επιβίωσης; Αυτό με τις ρήτρες που υπάρχουν στα συμβόλαια των παικτών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού», αν κάποιος Μαχητής θελήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό που φτάνει τις 30.000 ευρώ, ενώ αν το κάνει κάποιος Διάσημος τα χρήματα θα φτάσουν τις 50.000 ευρώ. Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να αποφύγει τα... περσινά.

Η οικογένεια Μεγαρίτη έχει «ανοσία» στον κορονοϊό

Ανατροπή λόγω κορονοϊού είχαμε αυτή την εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες. Συντελεστές της σειράς του ΑΝΤ1 βρέθηκαν θετικοί κι έτσι υπήρξαν καθυστερήσεις σε κάποια γυρίσματα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο σταθμός να αλλάξει το πρόγραμμά του και να βάλει «σφήνα» για αυτή και την άλλη εβδομάδα (Τετάρτη και Πέμπτη) τη σειρά «42°C» (σημείωσε διψήφια νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα της), μειώνοντας τα επεισόδια των Άγριων Μελισσών. Σύμφωνα πάντως με τα όσα δήλωσε ο εκ των πρωταγωνιστών, Αιμίλιος Χειλάκης (Ακύλας Μεγαρίτης), υποστήριξε πως την οικογένειά του στη σειρά δεν την αγγίζει ο κορονοϊός.

«Τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες δεν σταμάτησαν ποτέ, γιατί είναι δύο τα συνεργεία. Από την οικογένεια Μεγαρίτη δεν έχει κολλήσει κανένας κι έτσι μας έχουν τσακίσει στο γύρισμα», δήλωσε.

Άλλο ένα εξαιρετικό «Μουσικό Κουτί»

Το Μουσικό Κουτί αποτελεί μία από τις καλύτερες εκπομπές αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Για μία ακόμη Τετάρτη, λοιπόν, χάρισε μια υπέροχη βραδιά στους τηλεθεατές του, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη να υποδέχονται στον καναπέ τους τον συνθέτη Γιώργο Καζαντζή και τον ερμηνευτή με την σπάνια φωνή, Βασίλη Λέκκα. Μαζί τους ήταν και η χαρισματική ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου, η οποία συνδυάζει το λαϊκό με το παραδοσιακό τραγούδι.

Ο Γιώργος Θεοφάνους για τις γυναίκες της ζωής του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια στο OPEN θα είναι ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (13/1) ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο Ελληνοκύπριος μουσικοσυνθέτης σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση θα ανοίξει και το κεφάλαιο για την προσωπική του ζωή, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Δύο γυναίκες ερωτεύτηκα και αγάπησα. Την Ευρυδίκη και τη Βίλλυ».  

Η Βίκυ Καγιά παραμένει στο Star

Από χίλια κύματα έχει περάσει η φετινή σεζόν του Dancing With The Stars, το οποίο ολοκληρώνεται τον Φεβρουάριο. Μπορεί τα νούμερα που σημειώνει το σόου του Star να μην είναι αυτά, που περίμεναν οι ιθύνοντες του καναλιού, ωστόσο το πρότζεκτ θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά, όπως ακούσαμε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Φυσικά, η κεντρική παρουσιάστρια θα είναι και πάλι η Βίκυ Καγιά (δεν θα επιστρέψει στο GNTM), με την παραγωγή να θέλει να προσεγγίσει μεγαλύτερα ονόματα για το ρόστερ των παικτών, προκειμένου να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA