Μενού
  • Α-
  • Α+

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό εμφανιζόταν ο Βαλάντης πριν από περίπου ένα χρόνο στις τηλεοπτικές εκπομπές. Βλέπετε, ο νυν παίκτης του Survivor, ο οποίος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο ριάλιτι για τους τσακωμούς του με αντιπάλους και συμπαίκτες, είχε ανέκαθεν τον τρόπο να τραβάει την προσοχή. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Και πάλι... μαλλιά κουβάρια οι Διάσημοι - Τα «καρφιά» της Αθηνάς στη Μυριέλλα και ο έξαλλος Βαλάντης

Κάτι τέτοιο έκανε, λοιπόν, και κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού τον περασμένο χειμώνα. Ήταν λίγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση για τα εμβόλια, όταν άρχισε να βγαίνει στη μία εκπομπή μετά την άλλη με ένα αδιάβροχο. Ακόμη και τις ημέρες που δεν έβρεχε καν. 

Όπως είχε εξηγήσει ο ίδιος στο «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά, «Δεν είναι ακριβώς για τον Covid. Έτσι ξεκίνησε, όμως. Αμέσως, όταν άρχισε η πανδημία κι από τις γνώσεις που έχω σε θέματα βιολογίας, τους έλεγα ότι το καλοκαίρι δεν έπρεπε να μείνουμε απροφύλαχτοι και να βγούμε έξω, γιατί τον χειμώνα θα έχουμε χιλιάδες κρούσματα. Επιβεβαιώθηκα δυστυχώς.

Όταν άρχισε το θέμα με τις μάσκες, εγώ έλεγα ότι δεν μπορείς να προστατευτείς μόνο με αυτές. Το αδιάβροχο που φοράω είναι εισαγωγής. Έχω κάνει μια νέα επιχείρηση με αδιάβροχα. Δεν μου αρέσουν οι ομπρέλες. Ψάχνοντας το πώς να προστατεύσω τον άνθρωπο, αλλά και τα ρούχα του από τον ιό, βρήκα αυτό». 

Σε άλλη του εμφάνιση στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, πήγε με το κλασσικό του αδιάβροχο, αλλά και με μάσκα, προκειμένου να είναι πλήρως προστατευμένος. Όσο για την άποψή του για τα εμβόλια τότε, ο Βαλάντης υποστήριζε πως «όταν θα έρθει η στιγμή θα δούμε πώς είναι η κατάσταση και σίγουρα θα το κάνω. Είμαι ένας υγιής άνθρωπος και είμαι λιγότερο αγχωμένος. Αν προκύψει μια μετάλλαξη ιού και γίνουν πιο δυσάρεστα τα πράγματα, εκεί το ξανασκέφτεσαι». 

Όσο περνούσαν οι μήνες, βέβαια, το άγχος του Βαλάντη μειωνόταν, ενώ φέτος τον είδαμε να μπαίνει στο αεροπλάνο και να μετακομίζει για κάμποσο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA