Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση εμφανίστηκε στη Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης (19/01) η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία, όπως εξήγησε δέχτηκε χθες έναν πόλεμο στα social media με αφορμή τη στήριξη που έδειξε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου κατά τη διάρκεια της εκπομπής. 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Άγριος καυγάς με τον δικηγόρο του Μάκη Κατμερτζόγλου - «Κλείστον, τι είναι αυτά που λέτε;»

«Και εγώ χθες στήριξα τον συνεργάτη μου. Δεν στήριξα την Ιωάννα που και εκείνη θα στήριζα, αλλά είναι φίλος μου τόσα χρόνια, του έχω μια αδυναμία γιατί έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μαζί και είναι σύντροφος και συνεργάτης του θύματος.

Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ γι' αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα social media. Σταματήστε αυτή την ανθρωποφαγία, πέστε τη στους θύτες. Μην ψάχνετε να κατηγορείτε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση και αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουν τα δικά τους προβλήματα και εσείς να βαράτε και άλλο και να πονάνε.

Θέλω να στηρίξω και τη Σταματίνα. Διαφωνώ με αυτό που είπε, έδωσε την εξήγησή της, όμως, μου έκαναν επίθεση ακόμα και στο ότι υπάρχω στο ίδιο κανάλι με τη Σταματίνα. Σε μια κοπέλα που έχει μια οικογένεια να εύχεστε και να καταριέστε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να την παίρνει αγκαλιά για να συνέλθει.

«Ηρεμήστε λίγο. Μπορεί κάποιος να κάνει ένα λάθος, να βγει την επόμενη μέρα και να ζητήσει συγγνώμη. Μου κάνατε χθες επίθεση για ποιον λόγο να στηρίξω τον Δημήτρη. Βεβαίως, θα τον στηρίξω όταν είναι ο σύντροφος του θύματος. Δεν ξέρετε τι πρόβλημα μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος όταν κλείνει την πόρτα του σπιτιού του και να έχεις και μια γενικότερη επίθεση. Έχω τόσα να διαχειριστώ και να σκέφτομαι αν θα έχω και πρόβλημα στη δουλειά μου; Μου έστελναν να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA