Μενού
  • Α-
  • Α+

Το χιούμορ επιστρατεύει πάντα όταν αντιμετωπίζει δυσκολίες ο τηλεοπτικός Προκόπης από τις Άγριες Μέλισσες, Γιώργος Ηλιόπουλος, όπως ανέφερε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ενώ χαρακτήρισε τη συμμετοχή τους στις Άγριες Μέλισσες «μεγάλο δώρο».

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούγιου: Ξέσπασε σε κλάματα - «Μου έστελναν να πεθάνεις επειδή στήριξα τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Μάλιστα, απ’ ότι φάνηκε το χρειάστηκε τις προάλλες όταν ήταν καλεσμένος στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο φίλος του, Νίκος Κουρής, στην ΕΡΤ, αλλά εκείνος μπέρδεψε τα στούντιο και άργησε πολύ να φτάσει.

«Χθες έπρεπε να πάμε στην εκπομπή του Νίκου Κουρή που κάνει το τηλεπαιχνίδι και εγώ ήρθα εδώ, ενώ το στούντιο είναι στην Κατεχάκη. Και περίμεναν οι άνθρωποι. Και εγώ έλεγα που είναι το τηλεπαιχνίδι.

Αυτό συμβαίνει μόνιμα στη ζωή μου. Μου μιλάς και άλλο καταλαβαίνω. Μου λες πράγματα σοβαρά κι εγώ γελάω, περνάμε υπέροχα. Μέσα μου μπορεί να γίνονται διάφορα, αλλά είμαι χαμογελαστός. Όσο πιο πολύ είμαι χαμογελαστός, τόσο πιο δύσκολα είμαι. Το χιούμορ και η πλάκα με έχει σώσει από πολύ δύσκολα πράγματα».

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, είπε πως πρόκειται για ένα «μεγάλο δώρο» που ξανάδωσε τη χαρά:

«Μεγάλο δώρο οι Άγριες Μέλισσες. Μου ξαναέδωσαν τη χαρά να ξαναγαπήσω το επάγγελμά μου, μου έδωσαν ζωή. Με βρήκαν σε όχι καλή φάση επαγγελματικά. Είχε ανοίξει το κεφάλαιο αν έχω κάνει λάθος στη ζωή μου, αν έπρεπε να κάνω άλλα πράγματα, αν προλαβαίνω να κάνω άλλα πράγματα. Μου ξανάδωσε χαρά η συμμετοχή μου στο σίριαλ», είπε ο Γιώργος Ηλιόπουλος. Μάλιστα, διευκρίνισε πως ο ίδιος δεν είχε αντιληφθεί την τεράστια επιτυχία της σειράς όταν αυτή πρωτοξεκίνησε η προβολή της παρά μόνο το καλοκαίρι που ήρθε τελικά, σε επαφή με τον κόσμο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA