Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/1) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πως νιώθει τεράστια πίεση, από όσους ισχυρίζονται ότι τον τελευταίο καιρό είναι έγκυος.

Διαβάστε ακόμη: Δανάη Μπάρκα κατά Βαλάντη για Survivor: «Με την υγεία του καθενός δεν παίζει κανείς - Απαράδεκτο»

«Προχθές ανέβασα μία φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram που μου έλεγε "μπράβο, που στην κατάστασή σου γυμνάζεσαι κιόλας". Επειδή έχω πάρει κάποια κιλά παραπάνω, λαμβάνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Εμένα αυτό το πράγμα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος», αποκάλυψε. 

«Έχω συνεχώς μία πίεση. Λέω: "Είμαι 34 ετών. Θα προλάβω;". Είναι τεράστια αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος. Όχι παιδιά. Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό, θα τα χάσω όποτε είμαι εγώ έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος ναι μεν μπορεί να σε αγαπάει και να μην τα λέει όλα αυτά κακοπροέραιτα, αλλά όλο αυτό είναι βάρος», είπε σε έντονο ύφος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA