Μενού
  • Α-
  • Α+

Εδώ και ημέρες όλα όσα βλέπουμε στη σειρά του Alpha, «Σασμός», μάς οδηγούν στη στιγμή της δολοφονίας του Πετρή Βρουλάκη. Μπορεί οι περισσότεροι φανατικοί της κρητικής ιστορίας να γνωρίζουν ήδη για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ωστόσο αυτό που περιμένουν να δουν είναι ο τρόπος με τον οποίο ο αγαπημένος χαρακτήρας θα αποχαιρετήσει το σίριαλ.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Πάρτι των ηθοποιών της σειράς για την «κηδεία» του Πετρή

Στο τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας (24/1) που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha, βλέπουμε αποσπάσματα από τη συγκλονιστική στιγμή, που θα ζήσουμε στον Σασμό. Βλέπουμε τους ήρωες να ετοιμάζονται ψυχολογικά και να «χτίζεται» η μεγάλη σκηνή. «Πού είναι ο Πέτρος;», ακούμε τον Αστέρη να λέει. Σε άλλο σημείο βλέπουμε τον Μαθιό ανήσυχο, «φοβάμαι μην κάνει κάνα κακό», μονολογεί. 

Ένας ματωμένος γάμος. Την ώρα που όλοι γιορτάζουν για τις χαρές της Θεοδώρας, ο Πετρής Βρουλάκης συναντιέται με τον Αστέρη Σταματάκη και μετά από έναν βίαιο διάλογο, τα όπλα βγαίνουν. Δύο πυροβολισμοί είναι αρκετοί για να πέσει νεκρός στο χώμα ο μικρός αδερφός της Αργυρώς. 

Η είδηση σκάει σαν βόμβα, ενώ το τρέιλερ κλείνει με μια ανατριχιαστική κραυγή. Σίγουρα μιλάμε για ένα από τα πιο «δυνατά» επεισόδια που έχουν προβληθεί μέχρι σήμερα στην ελληνική τηλεόραση και το περιμένουμε με αγωνία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA