Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια στιγμή... αμηχανίας εκτυλίχθηκε στο στούντιο του Alpha και την εκπομπή «Super Κατερίνα», όταν ενώ ο Ανδρέα Μικρούτσικος, ανέφερε ότι την προσεχή Δευτέρα δεν θα βρίσκεται στο στούντιο, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μη γνωρίζοντας, τον ρώτησε το λόγο που θα απουσιάσει! Τότε εκείνος αναγκάστηκε να αναφέρει ότι για ιατρικούς λόγους θα πρέπει να λείψει με την παρουσιάστρια να τον ρωτάει εάν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, αφού  το προηγούμενο χρονικό διάστημα νοσηλεύτηκε στον «Ευαγγελισμό» και πήρε εξιτήριο στις 3 Νοεμβρίου.

 

Διαβάστε ακόμη: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ξέσπασε on air - «Έχω πάρει κάποια κιλά και λένε ότι είμαι έγκυος»

Τελικά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έσβησε τον «συναγερμό», λέγοντας on air ότι θα βρεθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει εξετάσεις για το θέμα που πέρασε με την υγεία του, αλλά όχι για να νοσηλευτεί:

«Την Δευτέρα δεν θα έρθω, έχω λόγο! Θα πάω να κάνω εξετάσεις που θα έπρεπε να έχω κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι οι εξετάσεις που θα έπρεπε να έχω κάνει από την περίοδο που ήρθα εδώ. Λόγω κορονοϊού το νοσοκομείο είχε κλείσει και ο γιατρός μου το κανόνισε για την Δευτέρα, να μην πάω; Ήθελα να το αναφέρω μην βγουν και πούνε ότι έχω κορονοϊό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο έμπειρος παρουσιαστής νοσηλεύτηκε στον «Ευαγγελισμό» για τρεις μήνες, καθώς τον ταλαιπωρούσε μία λοίμωξη. Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 3 Νοεμβρίου και στις πρώτες του δηλώσεις είχε αναφέρει: «Οι γιατροί με άφησαν να φύγω, αφού με πέρασαν από σαράντα κόσκινα και όταν όλα ήταν πεντακάθαρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA