Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor 5 στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (26/01), με τους Θανάση Βισκαδουράκη κι Αθηνά Ευμορφιάδη από τους Διάσημους και Σοφιάνα Αβραμάκη κι Ασημίνα Χατζηανδρέου από τους Μαχητές να είναι οι τέσσερις υποψήφιοι. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Οι «βόμβες» από την Μυριέλλα Κουρεντή κι ο «κωλοτούμπας» Κατσαούνης

Ωστόσο, πριν φτάσουμε να μάθουμε ποιος θα φύγει αυτή την εβδομάδα από τον Άγιο Δομίνικο, θα δούμε Μαχητές και Διασήμους να αγωνίζονται για το έπαθλο φαγητού, ενώ στη λήξη του αγώνα η Μυριέλλα Κουρεντή θα δώσει τελικά το περιβόητο ραβασάκι στον Γιώργο Κατσαούνη.

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι τόνοι θα ανέβουν όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα πει: «ενημερώθηκα από έναν από συμπαίκτες μου κάτι άσχημο αν ισχύει».

Φυσικά, αναφέρεται στην αποκάλυψη της Μυριέλλας ότι την πλησίασαν παίκτες των Μαχητών και της ζήτησαν να δώσει κατευθυνόμενη ψήφο με απώτερο σκοπό να πετύχουν να φύγει ένας δικός τους παίκτης.

Η Μυριέλλα θα βρεθεί στο στόχαστρο, ο Γιώργος Λιανός θα χαρακτηρίσει όσα λέει ο Κωνσταντάρας «αποκάλυψη - βόμβα» για το Survivor, ενώ η Ασημίνα θα πει χαρακτηριστικά «το πάτωμα κοιτάω να δω αν έχει πιο κάτω από ‘δω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA