Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κακοκαιρία «Ελπίς» και τα χιόνια που σκέπασαν την Αττική τις τελευταίες δύο ημέρες δημιούργησαν προβλήματα και ταλαιπωρίες σε χιλιάδες ανθρώπους εκεί έξω. Κάτι που φυσικά επηρέασε και το Τηλεκοντρόλ, με αποτέλεσμα να «χαθούμε» για μια μέρα. Σήμερα, όμως, είμαστε εδώ και πάμε αμέσως να δούμε τι έχουμε σήμερα στο τηλεοπτικό προσκήνιο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η αποκάλυψη του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τη Μυριέλλα Κουρεντή που θα βάλει φωτιά στο Συμβούλιο

Πού είναι ο Γιωρίκας Πιλίδης;

Μπορεί στο Survivor να συνεχίζονται τα ειδύλλια και οι κόντρες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, όμως, αυτό που πραγματικά «καίει» το κοινό, που παρακολουθεί το ριάλιτι, είναι το αν τελικά ο Γιωρίκας Πιλίδης, θα ξαναμπεί στο παιχνίδι ή όχι. Ο αγαπημένος παίκτης των Διασήμων βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο νοσοκομείο, έχοντας ένα πρόβλημα με το στομάχι του και σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης και να γυρίσει στην Αθήνα.

Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν επαγγελματία αθλητή, ο οποίος έχει συνηθίσει να καταναλώνει καθημερινά χιλιάδες θερμίδες. Στο Survivor η διατροφή του άλλαξε απότομα, κάτι που όπως ήταν λογικό επηρέασε την υγεία του και κατά συνέπεια και την ψυχολογία του. Ο ίδιος φοβάται πως και να επιστρέψει στο παιχνίδι, αργά ή γρήγορα το πρόβλημα με το στομάχι του θα επανέλθει. Από την άλλη πλευρά, ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν θα ήθελε με τίποτα να χάσει έναν παίκτη ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό, ο οποίος αποτελεί ήδη και το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στο Survivor.

Κάτι αντίστοιχο πάντως είχε πάθει ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι πέρυσι, όταν και αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο. Λέτε να την ετοιμάζει για αντικαταστάτρια του Πιλίδη, σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει τελικά; Η προσωπική εκτίμηση (και επιθυμία), ωστόσο, είναι πως ο Γιωρίκας θα παραμείνει με κάποιο τρόπο στο Survivor.

Γιατί δεν επιστρέφει στην Αθήνα ο Βαλάντης

Ο Βαλάντης έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετές ημέρες από το Survivor, όμως, παραμένει ακόμη στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Ο πρώην παίκτης των Διασήμων ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση όταν ανακοινώθηκε η αποχώρησή του, όμως, λίγο αργότερα ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός είπε ότι έμαθε πως έπαιζε γκολφ στο πολυτελές ξενοδοχείο της αποστολής του Ατζούν.

Τι συμβαίνει τελικά και γιατί ο Βαλάντης δεν έχει γυρίσει ακόμη στην Αθήνα; Απ' ότι φαίνεται τα ενδεχόμενα είναι δύο. Είτε ο τραγουδιστής αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν του επέτρεψε να μπει στο αεροπλάνο λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του, είτε άλλαξε το εισιτήριό του (το οποίο τον ήθελε αρχικά να επιστρέφει την περασμένη Δευτέρα), εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς», που έπληξε την Αττική. Όπως και να 'χει όλοι τον περιμένουν πλέον από μέρα σε μέρα, για να δώσει νέο ενδιαφέρον στο Survivor με τις δηλώσεις του εκτός παιχνιδιού.

Το φονικό στον Σασμό «εκτοξεύει» την τηλεθέαση

Εντυπωσιακή άνοδο στα νούμερα τηλεθέασης καταγράφει τις τελευταίες δύο ημέρες η σειρά του Alpha, Σασμός. Ο θάνατος ενός εκ των βασικών ηρώων, του Πέτρου Βρουλάκη, έκανε ακόμη και όσους δεν παρακολουθούσαν φανατικά το σίριαλ, να συντονιστούν και να δουν τα όσα διαδραματίζονταν.

Αυτή η εξέλιξη έχει χαρίσει και την πρωτιά στον Σασμό στους πίνακες τηλεθέασης, με τη σειρά να σημειώνει σταθερά πάνω από 25% στο σύνολο, αφήνοντας πίσω προγράμματα όπως το Survivor, το MasterChef και η Γη της Ελιάς.

Η τελευταία ευκαιρία για τη Φάρμα

Σαν το τελευταίο «χαρτί» των ανθρώπων του ΑΝΤ1 για να σωθεί το πρότζεκτ που λέγεται «Φάρμα», μοιάζει η επιστροφή της Σάσας Μπάστα στο παιχνίδι, σε συνδυασμό με την άφιξη της τραγουδίστριας, Νάιρας Αλεξοπούλου.

Ούτε, όμως, οι σέξι στιγμές στο αγρόκτημα καταφέρνουν να συγκινήσουν το τηλεοπτικό κοινό. Το ακριβό ριάλιτι του καναλιού δεν μπορεί να ξεπεράσει ούτε το 5% στο σύνολο της τηλεθέασης, με τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη και τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 να είναι εμφανώς προβληματισμένοι.

Η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα μιλάει για τον πατέρα της, Λαυρέντη

Αλλάζουμε εντελώς κλίμα και πάμε μια βόλτα από την ΕΡΤ. «Το μουσικό κουτί του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα» ανοίγουν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη. Μια γιορτή αφιερωμένη στην πληθωρική προσωπικότητα, τη μουσική και τη ζωή του σπουδαίου τραγουδοποιού, με καλεσμένους τον Διονύση Τσακνή, τον Γιάννη Κότσιρα και την Παυλίνα Βουλγαράκη.

Καλεσμένη στην εκπομπή και η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα που μιλάει πρώτη φορά δημόσια για τον πατέρα της που «έφυγε» ξαφνικά τον Σεπτέμβριο του 2019.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA