Μενού
  • Α-
  • Α+

Χαμός έγινε στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης (26/1) με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να ρίχνει «βόμβα» στο συμβούλιο. Όπως αποκάλυψε, του ζητήθηκε από την Μυριέλλα Κουρεντή να δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση έναν δυνατό παίκτη από την ομάδα της, με τον Γιώργο Λιανό να τονίζει πως φέτος η στρατηγική έχει πάει σε άλλο επίπεδο. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αποχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης - Χαμός με την αποκάλυψη που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Παράλληλα, είδαμε και τη Μυριέλλα να δίνει ένα γράμμα στον Γιώργο Κατσαούνη, μέσα από το οποίο ήθελε να ξεκαθαρίσει τη θέση της απέναντί του. Οι δυο τους ήρθαν κοντά από το ξεκίνημα του ριάλιτι, στη συνέχεια η μεταξύ τους σχέση «πάγωσε», ενώ φαίνεται πως και πάλι το ειδύλλιο αναθερμάνθηκε.

Τι ανέφερε τώρα στο γράμμα της η Μυριέλλα Κουρεντή; «Δεν ξέρω αν θα του αρέσουν αυτά που γράφω στο γράμμα», αποκάλυψε on camera η παίκτρια των Διασήμων για το περιεχόμενο του μηνύματος. Κι αυτό γιατί, όπως η ίδια εξομολογήθηκε, ζήτησε από τον Κατσαούνη να σταματήσει να είναι τόσο διαχυτικός μαζί της, καθώς προτιμάει η σχέση τους να μείνει πλατωνική.

«Αν είναι αυτό που έχουμε να ευδοκιμήσει, θα ευδοκιμήσει στην πραγματική ζωή, εκεί έξω», ανέφερε. Μένει να δούμε τώρα ποια θα είναι η επόμενη αντίδραση του παίκτη των Μαχητών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA