Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ένα εντυπωσιακό 77% ο Γιώργος Κατσαούνης παρέμεινε στο Survivor 5 και θα τον δούμε στο αποψινό επεισόδιο να δίνει στεγνά τρεις συμπαίκτες του και συγκεκριμένα τον Σάββα Κάλφα, τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Σοφιάννα Αβραμάκη», ενώ Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν απόψε για το έπαθλο του φαγητού.

Διαβάστε ακόμη: Ηλίας Μπογδάνος: Πρέπει να κόλλησα κορονοϊό στον τελικό του Survivor και με τσάκισε

«Εγώ θα συνεχίσω να έχω τη στάση μου. Να είμαι καλός αγωνιστικά και θα συνεχίσω να κοιμάμαι κάτω από την καλύβα, παρά να κοιμάμαι πάνω με τους συμπαίκτες μου και να μου θέλουν να καρφώσουν το μαχαίρι στο στήθος. Και άμα είναι στο στήθος θα είναι καλά, μην τη φάω στην πλάτη», θα πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης που δε θα δείξει να πτοείται από τον πόλεμο των συμπαικτών του.

Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν σώμα με σώμα για το έπαθλο του φαγητού με τους Διασήμους να μη θέλουν να χαλάσουν το σερί από νίκες, αλλά και οι Μαχητές να έχουν πολύ καλό λόγο για να αποσπάσουν μία νίκη μετά από τόσες ήττες. Σύμφωνα με τα spoiler, οι Διάσημοι θα είναι αυτοί που θα νικήσουν και σήμερα, οπότε οι Μαχητές θα μείνουν και πάλι νηστικοί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA