Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλός ήταν ο καιρός αυτό το Σαββατοκύριακο με πολλούς να το εκμεταλλεύονται για μικρές εξορμήσεις εντός και εκτός Αττικής. Οι μπαταρίες γέμισαν και η νέα εβδομάδα ξεκινάει με φρέσκο Τηλεκοντρόλ. Πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: Η νέα είσοδος στον Σασμό, ο περιζήτητος Βαλάντης μετά το Survivor και τα μονοψήφια της Μενεγάκη

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου δεν άρεσε στο Twitter

H ημέρα δεν ήταν καλή για την Κατερίνα Καινούργιου. Κι αυτό γιατί η παρουσιάστρια πέταξε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της μια ατάκα που εξόργισε το Twitter. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η Καινούργιου και οι συνεργάτες της σχολίαζαν τα όσα έγιναν στο Survivor, εκείνη είπε για τη Βρισιήδα πως «αν είναι 25 χρόνων, πόσο είμαι εγώ;».

Ένα απρεπές σχόλιο, το οποίο δεν χρειαζόταν και όπως καταλαβαίνετε ξεκίνησε ένα κύμα από αρνητικές αντιδράσεις στο Twitter.

https://twitter.com/nikosren/status/1490619443986186244?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/Valeria63518485/status/1490616087582584839?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/Nikos83682302/status/1490613607708737536?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/athaliki111/status/1490613447838552065?ref_src=twsrc^tfw

Ο Μαχητής που θέλει να βάλει στο ριάλιτι ο Ατζούν

Από την άλλη πλευρά, πολύ καλή ημέρα ξημέρωσε για τον Ατζούν Ιλιταλί. Το Survivor τερμάτισε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στην prime time ζώνη της Κυριακής (26.5% στο σύνολο), με τον Τούρκο παραγωγό να τρίβει τα χέρια του.

Δεν μένει ικανοποιημένος μόνο από αυτό, όμως. Ήδη η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα των Διασήμων, με τον Ατζούν να θέλει να προσθέσει στο παιχνίδι έναν ακόμη αγαπητό στο κοινό παίκτη. Ο λόγος για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον φιναλίστ του Survivor 2017, τον οποίο σκέφτεται να βάλει στην ομάδα των Μαχητών, προκειμένου να ανέβουν αγωνιστικά.

https://www.instagram.com/p/CY3dB-JoUFI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Κύπριος πάντως παρακολουθεί φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης, κάνοντας συχνά stories στο Instagram. Επίσης, ο φίλος του και πρώην συμπαίκτης του, Κώστας Αναγνωστόπουλος, είχε κάνει ένα αινιγματικό tweet πριν από μερικές ημέρες. Λέτε να έχει κάποια σχέση;

https://twitter.com/costasanagno/status/1488250221482106882?ref_src=twsrc^tfw

To τελευταίο γεύμα της Κάτιας πριν το Survivor

Η Κάτια Ταραμπάνκο, όπως γράψαμε, έχει αναχωρήσει ήδη με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο και αναμένεται να τη δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα στις επόμενες ημέρες. Προκειμένου να μην έχει θέμα με το βάρος της φέτος (όπως έγινε πέρυσι) έβαλε στόχο να μπει στο παιχνίδι με περισσότερα κιλά.

https://www.instagram.com/p/CZmzP2Kr7Ca/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έτσι, φρόντισε να ενημερώσει το κοινό της στο Instagram για το «τελευταίο γεύμα» της πριν το Survivor, το οποίο αποτελούταν από οκτώ μακαρονάδες. Σίγουρα, θα μπει χορτασμένη.

Η νέα εκπομπή στο πρόγραμμα του MEGA

Μια νέα εκπομπή με παρουσιαστή τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και «μαέστρο» τον Ανδρέα Γεωργίου θα κάνει πρεμιέρα στο πρόγραμμα του MEGA από τις 24 Φεβρουαρίου. Ο λόγος για το «Night Out», μια νέα ψυχαγωγική εκπομπή γεμάτη περιπέτειες, extreme καταστάσεις και προσωπικές εξομολογήσεις.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ, σε κάθε επεισόδιο ο Ιωαννίδης θα υποδέχεται έναν καλεσμένο και θα τον καλεί στις πιο απίθανες δοκιμασίες.

Γιάννης Κότσιρας εναντίον τραπ μουσικής

Να και μια κόντρα που δεν περιμέναμε. Ο Γιάννης Κότσιρας τα έβαλε με την τραπ μουσική μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του MEGA. Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης σχολίασε πως «εγώ ακούω πολλή ξένη μουσική και ψάχνομαι για νέα παιδιά. Δεν θεωρώ μουσική την τραπ, τη θεωρώ τραγική».

Πλέον περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρχει απάντηση από κάποιον εκπρόσωπό της. Τώρα τελευταία ακούγονται πολλά άλλωστε για προκλήσεις με γάντια σε κάποιο ρινγκ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA