Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελληνίδα ηθοποιός που πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο σε επιτυχημένο σίριαλ φέρεται να χτύπησε κομμώτρια στο πρόσωπο στα παρασκήνια της σειράς, σύμφωνα με την εκπομπή Mega Καλημέρα.  

Διαβάστε ακόμη: Το Νησί: Ανταγωνισμός για την ΕΡΤ - Ποιο κανάλι διεκδικεί δυναμικά το σίκουελ της θρυλικής σειράς του Mega

Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega, η εν λόγω ηθοποιός έκανε μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, αλλά όταν έπρεπε να γυρίσει κάποια παραπάνω πλάνα για ορισμένες σκηνές, η διαφορά στα πλάνα ήταν εμφανής.

Η διαφωνία μεταξύ της ηθοποιού και της κομμώτριας ξέφυγε με αποτέλεσμα να καταλήξει σε καυγά, με την ηθοποιό να χτυπάει την κομμώτρια στο πρόσωπο

Και οι δύο κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις, ενώ τώρα η παραγωγή εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο της απομάκρυνσης της ηθοποιού από το εν λόγω σίριαλ αν και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει εύκολα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA