Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες ώρες για την Αθηνά Ευμορφιάδη στο Survivor. Η πρωταθλήτρια Kick Boxing έλεγε συνεχώς πως της έχει λείψει το σπίτι της και η οικογένειά της, με το ριάλιτι επιβίωσης να τη φτάνει στα όριά της. Όπως φαίνεται, όμως, η Αθηνά αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη: Πόσα χρήματα ζητάει τελικά ο Ατζούν για μια διαφήμιση στο Survivor

Σύμφωνα με την εκπομπή, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» του OPEN, το βράδυ της Τετάρτης (9/2) θα δούμε διπλή αποχώρηση. Μπορεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας να είναι αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους των τηλεθεατών, ωστόσο η Αθηνά Ευμορφιάδη θα αποχωρήσει οικειοθελώς, καθώς δεν αντέχει άλλο. 

Παράλληλα, ο σύντροφός της Γιάννης Μαυροκορδάτος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης σχολής πολεμικών τεχνών, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, προδίδοντας το γεγονός της αποχώρησης της Αθηνάς. «Να ξέρεις κάτι, εμείς είμαστε δυνατοί, έχουμε την στήριξη του κόσμου, αλλά εγώ προσωπικά δεν σε ψήφισα γιατί θέλεις να φύγεις και μόνο αυτό. Εγώ όπως πάντα είμαι δίπλα σου», έγραψε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA