Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, ο Πετρής, ένας από τους πιο αγαπημένους ρόλους έπεσε νεκρός από το χέρι του Αστέρη, ανατρέποντας όλη τη ροή της ιστορίας με την τηλεθέαση να χτυπάει κόκκινο και τις ερμηνείες των ηθοποιών να αποθεώνονται στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Στρατής Χατζησταματίου: Ο Μανώλης κουβαλάει δυσβάσταχτα μυστικά - Ποια θα του κλέψει την καρδιά

Ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος υποδυόταν τον Πετρή, αποχαιρέτησε τους συμπρωταγωνιστές του με πάρτι που του οργάνωσαν εκείνοι, αλλά απ’ ότι φαίνεται ο αποχαιρετισμός δεν ήταν τελικά οριστικός αφού σύμφωνα με το περιοδικό TV24, υπάρχουν σκέψεις ο ρόλος να επιστρέψει στη σειρά.

Δεδομένου του μεγάλου κύματος αγάπης που εκδηλώθηκε από τους τηλεθεατές προς το νεαρό ηθοποιό, οι σεναριογράφοι φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Πετρής να έρχεται στις σκέψεις των γυναικών της οικογένειάς του με τη μορφή φλας μπακ, τα οποία θα εξιστορούν γεγονότα από το παρελθόν, επαναφέροντας μνήμες.

Σε εμφάνισή του στη Super Κατερίνα - πριν από λίγες ημέρες - μαζί με τη Δανάη Παππά, η οποία υποδύεται τη Θοδώρα, ο Κώστας Νικούλι είχε αφήσει ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας πως έχουν γίνει συζητήσεις, ενώ η συμπρωταγωνίστριά του είχε πει πως και η Θοδώρα θα ταλαιπωρείται - στα επόμενα επεισόδια πολύ - από τη σκέψη του Πετρή

Άλλωστε, η δική της καταγγελία στην Αστυνομία δρομολόγησε τις τραγικές εξελίξεις που οδήγησαν στο θάνατο του Πετρή, οπότε δε θα ήταν έκπληξη να τον δούμε να «εμφανίζεται» και σε εκείνη αφού την έχουμε δει ήδη να ταλαιπωρείται από τύψεις, όπως στη σκηνή που πήγε στον τάφο του.

Παράλληλα, σύμφωνα πάλι με το TV24, ο Κώστας Νικούλι έχει δεχθεί ήδη πρόταση από τον Alpha, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε κάποια από τις νέες παραγωγές που ετοιμάζει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA