Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρασκευή σήμερα, ο καιρός δείχνει να φτιάχνει, το σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και στο τελευταίο Τηλεκοντρόλ της εβδομάδας, ασχολούμαστε μεταξύ άλλων με τη νέα σειρά του MEGA, που έφερε τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ποια Ταραμπάνκο; Ο Λιανός αφήνει «κάγκελο» Μαχητές, Διάσημους με τους 3 νέους παίκτες!

Ο Άγιος Παΐσιος είναι η σειρά της χρονιάς;

Μπορεί ο Σασμός να τα πηγαίνει εξαιρετικά σε τηλεθέαση, οι Άγριες Μέλισσες να έχουν το φανατικό τους κοινό, η Γη της Ελιάς να κρατά σε αγωνία τους τηλεθεατές της, όμως, ο Άγιος Παΐσιος ήρθε από το πουθενά για κέρδισε τους πάντες από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Με 33% στο σύνολο του κοινού και 32,3% στο δυναμικό κοινό 18-54, η σειρά του MEGA επιρκάτησε απόλυτα έναντι του ανταγωνισμού. Πάνω από ενάμιση εκατομμύριο τηλεθεατές (1.597.820) παρακολούθησαν την ιστορική-βιογραφική σειρά για τη ζωή του Αγίου Παϊσίου, ενώ το υψηλότερο ποσοστό που σημειώθηκε σε επιμέρους κατηγορία κοινού άγγιξε το 40,6%. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές. Μιλάμε για την καλύτερη πρεμιέρα σειράς στη φετινή σεζόν, ξεπερνώντας ακόμη και την εντυπωσιακή είσοδο που έκαναν στην TV οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα.

Αυτός που γνώρισε, πραγματικά, την αποθέωση ήταν ο ηθοποιός Νικήτας Τσακίρογλου, ο οποίος στην επιστροφή του στη μικρή οθόνη έγινε αποδέκτης διθυραμβικών σχολίων. Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα δούμε στα υπόλοιπα οκτώ επεισόδια της σειράς, ωστόσο, κάτι μας λέει ότι πάει ολοταχώς για να κερδίσει τον τίτλο της καλύτερης φετινής παραγωγής.

https://twitter.com/MonkeyDKomi/status/1491876160233484292?ref_src=twsrc^tfw

Το κάστινγκ του John Lygnos για το Survivor

Πάνω που ο έρωτας της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor δείχνει να «ξεφουσκώνει» ήρθε στην επιφάνεια μια νέα πληροφορία σχετικα με την προσωπική ζωή της ηθοποιού. Την αποκάλυψη την έκανε ο Θανάσης Μπέλλος, ο οποίος πήγε καλεσμένος στην «Super Κατερίνα» και είπε πως είχε δει τον John Lygnos, τον σύντροφο της Κουρεντή, να περνάει από κάστινγκ στην παραγωγή του Survivor.

Ο μουσικός είχε στείλει αίτηση, με τη συμμετοχή του να προχωρά και να φτάνει ένα βήμα πριν το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο. «Κόπηκε» ή μήπως ο Ατζούν τον κρατά ως κρυφό άσσο στο μανίκι του για το ριάλιτι επιβίωσης; Κάτι τέτοιο άλλωστε είχαμε δει να γίνεται και στον περσινό κύκλο με τον Σάκη Κατσούλη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι «μεταγραφές» στο παιχνίδι ισχύουν μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη.

Το νέο ριάλιτι του Ηλία Ψινάκη

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι ο Ηλίας Ψινάκης ετοιμάζει μια νέα ριάλιτι εκπομπή, στην οποία θα φέρνει καλεσμένους διάφορους επώνυμους και οι οποίοι θα μοιράζονται μαζί του άγνωστες ιστορίες από τη ζωή τους. Στο πρώτο βίντεο, το οποίο είχε δει το φως της δημοσιότητας εν αγνοία του μάνατζερ και πρώην δημάρχου Μαραθώνα, είχε πάει καλεσμένη η Πέγκυ Ζήνα, ενώ η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν η επόμενη που έκατσε στον καναπέ του Ψινάκη.

Σε αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου από το επεισόδιο του ριάλιτι του μάνατζερ, είδαμε σκηνές από τη συνέντευξή του με την Παπαδοπούλου μέσα στο σπίτι του. Μένει να δούμε αν τελικά το συγκεκριμένο πρότζεκτ θα αγοραστεί από κάποιο κανάλι ή θα μπορεί να το βλέπει κανείς μόνο μέσα από το Youtube.

Τα χρήματα του Ρένου Χαραλαμπίδη στην ΕΡΤ

Για τον μισθό που έπαιρνε από την κρατική τηλεόραση όταν παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι, «Κάθε τόπος μια ιστορία», μίλησε στην κάμερα του MEGA, ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Μάλιστα, προκάλεσε εντύπωση το ποσό που αποκάλυψε πως έπαιρνε για κάθε επεισόδιο εκείνη την περίοδο. 

«Το όνειρό μου ήταν η ΕΡΤ να πάρει αυτό που της αξίζει. Είμαι περήφανος για τον ρόλο μου στα «Καλύτερα χρόνια». Έχω παρουσιάσει πολλές φορές τηλεπαιχνίδι, άλλες με αποτυχία άλλες με επιτυχίες. Το τηλεπαιχνίδι που έκανα στην ΕΡΤ, κατάφερε να κάνει διψήφια. Στο τηλεπαιχνίδι που έκανα στην έπαιρνα 450 ευρώ το επεισόδιο. Ετοιμάζω την νέα μου ταινία «Ο νυχτερινός εκφωνητής», είπε ο ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA