Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρώτος αγώνας επάθλου της εβδομάδας κρίθηκε στο... νήμα! Μετά από συγκλονιστικές μάχες σώμα με σώμα, με τα νεύρα στην τσίτα και το άγχος να χτυπάει κόκκινο, οι Διάσημοι, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 10-8 στα αγωνίσματα του Survivor κόντρα στους απίστευτα ανταγωνιστικούς Μαχητές που έκαναν ένα δυνατό come back στο τέλος, αλλά δεν απέφυγαν την ήττα. Ετσι, το γεύμα της λαχταριστής σαλάτας με σως πήγε στους «κόκκινους», αφήνοντας την Ασημίνα να φωνάζει «πεινάω... πεινάω»!

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Κάτια Ταραμπάνκο, Σάκης Αρσενίου στο ριάλιτι επιβίωσης - Οι 4 νέοι παίκτες

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Διάσημους ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο «Ρώσος», όπως τον αποκαλούν, ο οποίος στο ντεμπούτο του έφερε τρεις νίκες στα αγωνίσματα και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Ο ίδιος έδειξε με το «καλημέρα» ότι το πέρασμά του από τις Ειδικές Δυνάμεις, του δίνει ένα έξτρα ατού σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες παιχνιδιού. Ομως, άλλη μια «νέα» παίκτρια για τους Διάσημους, η Κάτια Ταραμπάνκο, με την επιστροφή της στο παιχνίδι, πρόσφερε και αυτή σημαντικά στην ομάδα της, αφού πέρα από τη μία νίκη που κατέγραψε, η παρουσία της ανέβασε και το ηθικό το συμπαικτών της. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνδύασα το ντεμπούτο μου με νίκες για την ομάδα μου και ειδικά για νίκη στον πρώτο αγώνα επάθλου της εβδομάδας. Δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ όμως, κρατάω το κεφάλι χαμηλά και ελπίζω να συνεχίσω το ίδιο δυνατά», είπε ο Ταλάντσεβ. Το ίδιο χαρούμενος ήταν και ο Τάκης Καραγκούνιας που επίσης έφερε μια νίκη στο ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα δυνατά σε ένα φανταστικό παιχνίδι όπως είναι το Survivor. Χαίρομαι που βοήθησα έστω και λίγο και είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη».

Από την άλλη, ο Αγγελος Πουλής, που είναι επίσης ένας από νέους του παιχνιδιού, βίωσε την πρώτη ήττα του αγωνιζόμενος με τους Μαχητές: «Είναι περίεργο το συναίσθημα γιατί ακόμα αισθάνομαι περισσότερο ως τηλεθεατής, παρά ως παίκτης. Βλέπω τους συμπαίκτες μου να στεναχωριούνται, λυπάμαι κι εγώ που δεν τα καταφέραμε, αλλά σίγουρα δεν τους έχω νιώσει ακόμα. Ελπίζω ότι στη συνέχεια θα προσφέρω κι εγώ περισσότερα και θα πανηγυρίσουμε νίκες». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA