Μενού
  • Α-
  • Α+

Άκρως ερωτική ημέρα η σημερινή. Γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος και οι ερωτευμένοι αυτού του κόσμου. Αν μη τι άλλο στην ελληνική showbiz έχουμε ένα λαμπερό ζευγάρι φουλ in love. Μιλάμε φυσικά για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή. Θα φτάσουμε, όμως, κι εκεί. Απ' όλα έχει το σημερινό Τηλεκοντρόλ.

Διαβάστε ακόμη: Το κάστινγκ του John Lygnos για το Survivor και το φαινόμενο «Άγιος Παϊσιος»

Ο πρώτος Άγιος Βαλεντίνος για Βανδή - Μπισμπίκη

Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται. Τους τελευταίους μήνες Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή είναι μαζί και τρελά ερωτευμένοι, με τη σχέση τους να έχει απασχολήσει αρκετά τα media. Πρόσφατα μάλιστα, σε συνέντευξή του στο Down Town o ηθοποιός δεν έκρυψε ότι η ζωή του έχει αλλάξει «πάρα πολύ» από τότε που μπήκε σε αυτή η τραγουδίστρια. «Ήταν μεγάλη αλλαγή γιατί η Δέσποινα προέρχεται από έναν άλλο κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Φέτος, λοιπόν, είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους θα γιορτάζουν μαζί την ημέρα των ερωτευμένων, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Θα κάτσουν σπίτι και θα απολαύσουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου ή θα επιλέξουν να βγουν για φαγητό σε κάποιο ταβερνάκι, όπως άλλωστε τους αρέσει να κάνουν;

Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν το γνωρίζουμε, αλλά η λογική λέει πως η ημέρα σήμερα δεν θα περιλαμβάνει κάτι άλλο, πέρα από την αγάπη τους.

Οι αλλαγές που έρχονται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα έρθουν τις επόμενες ημέρες. Κι αυτό γιατί τόσο η εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, όσο και η Φάρμα, αναμένεται να ρίξουν αυλαία μέσα στον Απρίλιο. Αυτό σημαίνει πως ο σταθμός θα πρέπει να βρει άμεσα τις εκπομπές που θα θα «γεμίσουν» το κενό που θα μείνει στο πρόγραμμα.

Υπάρχει φυσικά το κεφάλαιο «Ποιος Θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», με το παιχνίδι γνώσεων να έχει περάσει από χίλια κύματα. Όπως είναι γνωστό, θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όμως τα γυρίσματά του έχουν καθυστερήσει λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό. Επίσης, υπάρχει στα άμεσα πλάνα και η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Μάρκος Σεφερλής, η οποία θα καλύψει το κενό της Φάρμας. Για να δούμε.

Πώς θα αλλάξουν οι ισορροπίες στο Survivor;

Αυτό που συμβαίνει φέτος με τα αγωνίσματα στο Survivor δεν έχει προηγούμενο. Μιλάμε φυσικά για την ανωτερότητα των Διασήμων, οι οποίοι έχουν πάρει σχεδόν όλα τα έπαθλα φαγητού των τελευταίων εβδομάδων, αφήνοντας του Μαχητές πεινασμένους και εξαθλιωμένους. Η πρώτη κίνηση της παραγωγής για να δυναμώσει τους Μπλε ήταν να τους δώσει το δικαίωμα μιας μεταγραφής.

Έτσι, είδαμε τον Γιώργο Ταλάντσεβ να περνάει από τους Διάσημους στους Μπλε, δίνοντάς τους ένα αρχικό μπουστάρισμα. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, όμως, δεν θα σταματήσει εκεί. Εκτός από την είσοδο νέων παικτών, φαίνεται πως έχει στο μυαλό του τη σκέψη να εντάξει στα αγωνίσματα ασυλίας και ένα ατομικό έπαθλο φαγητού για τον νικητή. Κάπως έτσι θα μπορέσει τουλάχιστον ένας παίκτης να κρατήσει κάποιες δυνάμεις για τη συνέχεια. Αρκεί, βέβαια, αυτό για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη στο επόμενο αγώνισμα;

Τα ερωτικά γενέθλια της Ιωάννας Μαλέσκου

Γενέθλια στην πιο ερωτική ημέρα του χρόνου έχει η παρουσιάστρια του Love It, Ιωάννα Μαλέσκου. Έτσι, οι συνεργάτες της, της ετοίμασαν μια λαμπερή υποδοχή στο πλατό το πρωί της Δευτέρας (14/2), γεμίζοντας τον χώρο με μπαλόνια και γλυκά.

Η Ιωάννα εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα και έσβησε τα 33 κεράκια στην τούρτα της, με φίλους και συναδέλφους να της εύχονται «χρόνια πολλά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA