Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων και έβαλαν τον τραγουδιστή στη δίνη του κυκλώνα. Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας (14/2) ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν κρατήθηκε και σχολίασε με έντονο ύφος τα όσα ειπώθηκαν. 

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Ρουβάς: «Εχει τρικυμία στο κεφάλι, τα λέει με autocue» - Τον πέρασαν γενεές δεκατέσσερις στο «Πρωινό»

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το λάθος του Σάκη Ρουβά, ξεκινάει από την φράση «ο Λιγνάδης βρίσκεται σε μία κόλαση». «Ο Λιγνάδης δημιούργησε μία κόλαση, το θέμα είναι πολύ μεγάλο, η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος των ανομημάτων δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου.

Έχω δει να ξεπλένονται έξυπνα, εδώ όμως είναι ασύστολο το πλυντήριο του Λιγνάδη. Το τεκμήριο της αθωότητας υπάρχει, αλλά τότε υπάρχει και για τους φονιάδες της Θεσσαλονίκης και παντού. Δεν σημαίνει πως δεν βλέπουμε την υπόθεση και δεν καταδικάζουμε. Προσέξτε. Μιλάμε για την "Ιερή Αγελάδα" των Μέσων Ενημέρωσης και των συμφερόντων. Αυτός είναι ο Σάκης», δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου, σχολίασε «θλίψη και απογοήτευση. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος, που είναι και πατέρας τεσσάρων παιδιών, εξισώνει τους τοξικομανείς με τους παιδεραστές και την συγκεκριμένη στιγμή, πάει να στηρίξει τον Λιγνάδη. Μου φαίνεται αδιανόητο. Όλα του τα επιχειρήματα ήταν λάθος. Το μόνο σωστό που είπε ήταν αυτό για το τεκμήριο της αθωότητας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA