Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον καναπέ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA έκατσε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/2) η Ράνια Τζίμα. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του μεγάλου καναλιού μίλησε ανοιχτά στην Ελένη για τη ζωή και την καριέρα της, παραχωρώντας μια εφ' όλη της ύλης συνέντευξη.

Διαβάστε ακόμη: Iωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το πρώτο ραντεβού στα Καμένα Βούρλα και η συζήτηση για γάμο 

Από τα πρώτα πράγματα που ρωτήθηκε η δημοσιογράφος του MEGA ήταν το αν θα έκανε στροφή στην ψυχαγωγία, με την ίδια να απαντά με χιούμορ. «Κάτι δεν κάνω καλά με το δελτίο, ε; Παιδιά, πείτε το ευθέως! Οι ειδήσεις είναι ένα μαγικό πράγμα που είναι εθιστικό. Έχει ένταση. Δεν ξέρεις το επόμενο λεπτό με τι θα έρθεις αντιμέτωπος. Αυτό είναι μαγικό για μένα που βαριέμαι εύκολα και είμαι του φευγάτου. Αυτό δεν το έχετε στην ψυχαγωγία».

«Πρέπει να ακούσεις τι θέλει να δει ο κόσμος. Υπάρχουν άλλες φορές που ο πολύς κόσμος δεν θέλει να το δει, αλλά να κρίνεις εσύ ότι «πρέπει να σου το δείξω, δεν το έχεις καταλάβει, αλλά θα πρέπει να στρέψεις την ματιά σου εκεί». Το δελτίο δεν το διαβάζεις. Καλώς ή κακώς το ζεις, το αισθάνεσαι, το συναισθάνεσαι. Δεν ξέρω εάν είναι σωστό ή λάθος. Υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι πρέπει ο παρουσιαστής να είναι πιο άδειος. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό», ανέφερε η Ράνια Τζίμα.

Επίσης, μίλησε για την κόρη της, Ελένη, που είναι πεντέμισι ετών και αποκάλυψε πως έχει προσαρμοστεί στο πρόγραμμα των γονιών της. «Την αφήνουμε το μεσημέρι να κοιμηθεί, για να αντέχει περισσότερο τη νύχτα, γιατί όταν μπαίνω στο σπίτι στις εννιά το βράδυ δεν κοιμάται για να την δω. Μπορεί να με ακούνε τώρα και να λένε τι απαράδεκτη μάνα είναι αυτή, αλλά δεν με νοιάζει, αυτή είναι η πραγματικότητα», είπε η δημοσιογράφος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA