Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στο φετινό Survivor με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις παικτών. Τι κι αν ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπάθησε να τους «δέσει» με ρήτρες στα συμβόλαιά τους σε περίπτωση που ήθελαν να αφήσουν πρόωρα το ριάλιτι, οι περισσότεροι αποχωρούν για ιατρικούς λόγους. Και φυσικά σε αυτό δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο Τούρκος παραγωγός.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Καρφιά Σπύρου Μαρτίκα για Κάτια Ταραμπάνκο: Σαφώς ο κλέφτης τον κλέφτη θα υπερασπιστεί 

Έτσι, λοιπόν, ένας ακόμη παίκτης από την ομάδα των Μαχητών αναμένεται να αφήσει σύντομα τον Άγιο Δομίνικο με προορισμό την Αθήνα. Ο λόγος για τον Άγγελο Πουλή, τον παρκουρίστα που είδαμε να μπαίνει στο παιχνίδι αυτό το σαββατοκύριακο και να προλαβαίνει να αγωνιστεί μόλις τρεις φορές στον στίβο μάχης. 

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο τελευταίο επεισόδιο του Surviror, ο Άγγελος Πουλής βρίσκεται στο νοσοκομείο και περιμένουν τις εξετάσεις του. Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN, ο παίκτης θα αποχωρήσει λόγω προβλήματος υγείας. «Αποχωρεί οικειοθελώς ο Άγγελος ο παρκουρίστας, ο κασκαντέρ…. Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε εξετάσεις και οι γιατροί είδαν ότι έχει καρδιοαναπνευστικά προβλήματα και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το κλίμα δεν τον ευνοεί και θα αποχωρήσει» ανέφεραν στην εκπομπή του OPEN.

Αυτή η αποχώρηση, ωστόσο, προκαλεί και κάποια ερωτηματικά ως προς την ετοιμότητα της παραγωγής του Survivor. Αλήθεια, δεν γνώριζαν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης υπήρχε πιθανότητα να μη μπορεί να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του Άγιου Δομίνικου; 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA