Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ημέρα των ερωτευμένων πέρασε, ο καιρός έξω έφτιαξε και ήδη μετράμε αντίστροφα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Μέχρι τότε, όμως, έχουμε μια γεμάτη εβδομάδα με τηλεοπτικό (και όχι μόνο) ρεπορτάζ. Ας δούμε τι έχουμε στο σημερινό Τηλεκοντρόλ

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Δεν άντεξε ούτε μια εβδομάδα ο Άγγελος Πουλής - Νέα οικειοθελής αποχώρηση από το ριάλιτι

Μια μεγάλη αλλαγή για την Κάτια Ταραμπάνκο 

https://www.instagram.com/p/CZIHn1LsEPh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν ξέρουμε αν το προσέξατε, αλλά φέτος η Κάτια Ταραμπάνκο έχει παρουσιαστεί ανανεωμένη στο Survivor. Και δεν μιλάμε μόνο για την εμπειρία που κουβαλά από την προηγούμενη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Βλέπετε, το μοντέλο λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή πάνω στο σώμα της, «χτυπώντας» ένα τεράστιο τατουάζ, το οποίο ξεκινάει από το δεξί της χέρι και συνεχίζεται σε όλο της το κορμί, φτάνοντας μέχρι χαμηλά στο πόδι της. 

Πρόκειται ουσιαστικά για μια μεγάλη γραμμή, η οποία «διανύει» όλη την απόσταση του σώματος της Κάτιας και σύμφωνα με την ίδια συμβολίζει την άνοδό της προς την κορυφή. Όπως είδαμε στον λογαριασμό της στο Instagram, το συγκεκριμένο τατουάζ δεν υπήρχε στις αρχές του Ιανουαρίου, όταν το μοντέλο έκανε διακοπές. Άρα, το έκανε λίγο πριν μπει στο Survivor. Λέτε να της φέρει γούρι; 

Τι συμβαίνει με την παρουσίαση του X Factor

Το νέο μεγάλο πρότζεκτ του MEGA ακούει στο όνομα X Factor και ήδη όπως μαθαίνουμε έχουν ξεκινήσει οι πρώτες οντισιόν. Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Κατερίνα Λιόλιου έχουν αναλάβει την παρουσίαση του backstage του talent σόου, όμως, αυτό που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα είναι ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση των lives.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού» του ANT1 τα ονόματα που «παίζουν» είναι δύο. Αυτό της Μαρίας Μπεκατώρου, αλλά κι εκείνο της Νατάσας Θεοδωρίδου. Μένει να δούμε ποια απόφαση θα πάρει το κανάλι στο επόμενο διάστημα. 

H έκπληξη με τον Αναστάσιο Ράμμο στο Total Black Out

Περνάμε στον Alpha και τη νέα εκπομπή που θα δούμε σύντομα στη συχνότητα του καναλιού. Το Total Black Out βασίζεται στο κόνσεπτ του σόου, που είχαμε δει πριν μερικά χρόνια στον ANT1 με παρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ. Τέσσερα ζευγάρια, celebrities, αλλά και φίλοι, σύντροφοι και συγγενείς καλούνται να αντιμετωπίσουν τις πιο αστείες και τρομακτικές δοκιμασίες στο απόλυτο σκοτάδι.

Ποιος θα αναλάβει τώρα την παρουσίασή του; Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε για πρώτη φορά σε αυτό τον ρόλο, τον Αναστάσιο Ράμμο. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Κοκλώνης ρωτήθηκε σχετικά με τον τραγουδιστή, εκείνος απάντησε πως «αν το παρουσιάσει ο Ράμμος, θα γίνει χαμός. Θα έχει τόσο γέλιο». 

Μεταγραφή από την ΕΡΤ στο OPEN

Έντονη κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στο OPEN, με τους ανθρώπους του καναλιού να προσπαθούν να «κλείσουν» νέα πρόσωπα, προκειμένου να προχωρήσουν σε μια ανανέωση του προγράμματος. Έτσι, όπως ακούσαμε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μία από τις δυνατές μεταγραφές που «ψήνονται» είναι αυτή της Μάριον Μιχελιδάκη.

Η έμπειρη παρουσιάστρια ετοιμάζεται να λύσει τη συνεργασία της με την ΕΡΤ και να μετακομίσει στο OPEN για να στήσει το infotainment μαγκαζίνο του καναλιού, επιλέγοντας μάλιστα τους δικούς της συνεργάτες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA