Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν καν ξεκινήσει ο σχολιασμός του χθεσινού επεισοδίου του MasterChef 6 από την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της, οι τηλεθεατές της Super Κατερίνα είδαν μια αμήχανη στιγμή ανάμεσα στην παρουσιάστρια και την Κατερίνα Λένη στο πλατό της εκπομπής.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Καρκάς: Έντονη διαφωνία με Ανδρέα Μικρούτσικο - «Ξεπλένουμε όταν έχει αποδειχτεί η βρώμα»

Λίγο πριν την προβολή του βίντεο με τις εξελίξεις στο MasterChef 6 του Star, η Καινούργιου είπε στη Λένη να ετοιμάζεται, όμως, εκείνη απάντησε πως δεν μπορούσε εκείνη τη στιγμή.

Το αποτέλεσμα ήταν και ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος μεταξύ των δύο γυναικών και μάλιστα, σε δύο μέρη.  

«Κατερίνα, ετοιμάσου για MasterChef! Διπλή αποχώρηση χθες» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά η απάντηση της συνεργάτιδας της, Κατερίνας Λένης, «ναι, τώρα είναι λίγο δύσκολο γιατί κάτι φτιάχνω», μάλλον τη «χάλασε».

Έτσι, η Καινούργιου της απάντησε «Είσαι μες στα νεύρα σήμερα! Τι να κάνουμε; Και μεις κάνουμε εκπομπή!» με τη Λένη να προσπαθεί να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι «όχι, ρε παιδί μου, μαγειρεύω εδώ πέρα. Φτιάχνω σε δυο κατσαρόλες κριθαρότο».

«Καλά, δεν σκάβεις, περίμενε», είπε με τη σειρά της η Καινούργιου, δείχνοντας τον εκνευρισμό της, αν και αυτός ήταν ακόμα πιο εμφανής στο πρόσωπο της Λένη, η οποία μπορεί να μην είπε κάτι, όμως, το βλέμμα της τα έλεγε όλα

Η συνέχεια ήταν πιο απολαυστική αφού κατά τη διάρκεια του σχολιασμού μάλλον η Καινούργιου θέλησε να εκτονωθεί το κλίμα και ξαναζήτησε το σχόλιο της Λένη, με τελείως άλλο ύφος, δείχνοντας ότι «φοβάται» να της μιλήσει αν και ήταν σαφές ότι έκανε χιούμορ.

«Αν γίνεται, αν, αν, να ρωτήσω και τη γνώμη σου, αν θέλεις για το Δημήτρη», της είπε με τη Λένη να φοράει το πιο «πλατύ» της χαμόγελο και να της απαντά «τι θέλεις να σου πω;» και το περιστατικό να λήγει κάπου εκεί με τους υπόλοιπους στο πλατό να το έχουν ρίξει στο γέλιο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA